Politiet søger vidner til motorsavsfældning

Zand.News – I går kl. 22.37 på Slagstrupvej i Havrebjerg nord for Slagelse By og i nat kl. 00.16 på Parnasvej i Sorø blev der fældet træer med en motorsav. Det kostede en 55-årig mand livet, da hans bil blev ramt. I nat kort efter midnat skete der en alvorlig færdselsulykke på Parnasvej i Sorø, hvor en 55-årig mand afgik ved døden. Et større træ, som var blevet fældet, væltede ned over den 55-åriges bil,…

"Politiet søger vidner til motorsavsfældning"

32-årig sigtes for drab på Emilie Meng

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – Den 32-årige mand, der er sigtet for frihedsberøvelse og voldtægt af en 13-årig pige fra Slagelse-området, sigtes nu også for drab på Emilie Meng og for frihedsberøvelse og forsøg på voldtægt af en ung kvinde i Sorø.

"32-årig sigtes for drab på Emilie Meng"

Status på weekendens eftersøgningssag

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – »Vi har nu brug for arbejdsro til at foretage de næste efterforskningsmæssige skridt, hvor vi blandt andet skal kortlægge den 32-åriges færden, og helt naturligt se på, om der kan trækkes tråde til andre uopklarede sager,« lyder det fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

"Status på weekendens eftersøgningssag"