Politiet søger vidner til motorsavsfældning

Zand.News – I går kl. 22.37 på Slagstrupvej i Havrebjerg nord for Slagelse By og i nat kl. 00.16 på Parnasvej i Sorø blev der fældet træer med en motorsav. Det kostede en 55-årig mand livet, da hans bil blev ramt.

I nat kort efter midnat skete der en alvorlig færdselsulykke på Parnasvej i Sorø, hvor en 55-årig mand afgik ved døden. Et større træ, som var blevet fældet, væltede ned over den 55-åriges bil, da den kom kørende.

Tidligere i går kl. 22.37 fik politiet en lignende anmeldelse om et fældet træ, der lå hen over Slagstrupvej syd for Havrebjerg (nord for Slagelse By) cirka 100 meter fra Kalundborgvej. Ingen kom til skade i dette tilfælde. I begge tilfælde er træerne fældet med motorsav. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Oplysninger og optagelser fra kameraer efterlyses

Politiet søger nu vidner, der kan have set eller hørt noget i forbindelse med fældningen af de to træer i timerne både før og efter gerningstidspunkterne de to steder: I går kl. 22.37 på Slagstrupvej i Havrebjerg nord for Slagelse By, og i nat kl. 00.16 på Parnasvej i Sorø.

Hvis man har oplysninger – det kunne også være optagelser fra for eksempel vildtkameraer, dashcams eller lignende fra de to områder – kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4. Alle informationer kan bruges.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Rigspolitiet). PM/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/1a2