32-årig sigtes for drab på Emilie Meng

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). 

Artiklen er opdateret for 1 år siden.

Slagelse.News – Den 32-årige mand, der er sigtet for frihedsberøvelse og voldtægt af en 13-årig pige fra Slagelse-området, sigtes nu også for drab på Emilie Meng og for frihedsberøvelse og forsøg på voldtægt af en ung kvinde i Sorø.

Søndag den 16. april blev en 32-årig mand fra Korsør-området anholdt og sigtet for langvarig frihedsberøvelse og voldtægt af en 13-årig pige fra Slagelse-området.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har i forlængelse heraf selvfølgelig undersøgt, om den sigtede mand kan sættes i forbindelse med uopklarede sager, som har lighedstræk med den aktuelle sag – herunder ikke mindst drabet på Emilie Meng i 2016. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

En række yderligere efterforskningsskridt

På baggrund af dette har politiet nu rejst sigtelse mod den 32-årige mand for frihedsberøvelse, voldtægt og drab på Emilie Meng samt trusler med kniv, forsøg på frihedsberøvelse og forsøg på voldtægt af en ung kvinde i november 2022 i Sorø.

»Da vi med anholdelsen af den 32-årige har haft mulighed for at fokusere vores efterforskning mod en konkret mistænkt, har en række yderligere efterforskningsskridt ledt frem til, at vi har fundet det rigtigst at rejse sigtelse mod ham for frihedsberøvelse, voldtægt og drab på Emilie Meng samt for trusler med kniv, forsøg på frihedsberøvelse og forsøg på voldtægt af en ung kvinde i Sorø sidste år,« siger politiinspektør Kim Kliver og fortsætter:

»Vi har i dag på et møde med pressen fortalt mere detaljeret om baggrunden for sigtelserne af den 32-årige. Af hensyn til den videre efterforskning ønsker vi ikke på nuværende tidspunkt at redegøre yderligere for de omstændigheder, som har ført til sigtelserne.«

»Vi henleder opmærksomheden på, at den 32-årige alene er sigtet, og at der således hverken er rejst en tiltale eller faldet en dom,« pointerer Kim Kliver.

Efterforskningen af drabet på Emilie Meng har nu stået på i snart 7 år. Og trods de nye sigtelser har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi stadig et stort arbejde foran sig.

»Nu skal vi koncentrere vores kræfter om sagen, og af hensyn til efterforskningen kan vi ikke dele oplysningerne herfra med offentligheden,« slutter Kim Kliver.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi beder således om arbejdsro og har for nuværende ikke yderligere oplysninger eller kommentarer til sagen. Så snart der er information, som er relevant for offentligheden, vil politikredsen selvfølgelig melde det ud.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Slagelse Media). PM/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.