Adgang til patientlister afgrænses i regionen

Zand.News – »Hvis man koger det her helt ind, så handler det om hensynet til datasikkerhed versus hensynet til patientsikkerhed. Vi mener, at vi har lagt et snit, der tilgodeser patientsikkerheden bedst muligt uden at være et problem for datasikkerheden. Datatilsynet vurderer, at balancen ikke har været rigtig,« lyder det fra koncerndirektøren i Region Sjælland.

"Adgang til patientlister afgrænses i regionen"

32-årig sigtes for drab på Emilie Meng

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – Den 32-årige mand, der er sigtet for frihedsberøvelse og voldtægt af en 13-årig pige fra Slagelse-området, sigtes nu også for drab på Emilie Meng og for frihedsberøvelse og forsøg på voldtægt af en ung kvinde i Sorø.

"32-årig sigtes for drab på Emilie Meng"

Mulig politianmeldelse af medarbejdere

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – »Det handler om et barn, der allerede har været udsat for forfærdelige oplevelser. Det er ikke til at bære. Det sidste familien har brug for, er en oplevelse af svigtende tillid,« skriver regionsformand Heino Knudsen (S) fra Region Sjælland i forbindelse med hjemsendelsen af et antal medarbejdere.

"Mulig politianmeldelse af medarbejdere"

Status på weekendens eftersøgningssag

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – »Vi har nu brug for arbejdsro til at foretage de næste efterforskningsmæssige skridt, hvor vi blandt andet skal kortlægge den 32-åriges færden, og helt naturligt se på, om der kan trækkes tråde til andre uopklarede sager,« lyder det fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

"Status på weekendens eftersøgningssag"

Status i eftersøgningen af den 13-årige pige

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – »Vi ser på sagen med allerstørste alvor. Vi er faktisk meget bekymrede for Filippa, og arbejder nu ud fra en teori om, at der er begået en kriminel handling,« lyder det. Opdatering: Pigen er fundet i live, og en mand er anholdt.

"Status i eftersøgningen af den 13-årige pige"