13-årige pige er forsat forsvundet på mystisk vis

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). 

Artiklen er opdateret for 1 år siden.

Slagelse.News – »Vi er stadig synligt til stede i området ved Kirkerup, og det vil vi være dagen igennem,« oplyser politiet søndag formiddag. Opdatering: Pigen er fundet i live, og en mand er anholdt.

I går startede Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en massiv eftersøgning af den 13-årige pige, der forsvandt, da hun var ved at dele aviser ud i Kirkerup mellem Sørbymagle og Fuglebjerg. Det er i Slagelse Kommune i retning af Næstved.

Tøv ikke med at ringe til politiet med oplysninger

»Vi ser på sagen med allerstørste alvor. Og vi vil opfordre alle, der kan ligge inde med informationer om Fillippas forsvinden om at kontakte os hurtigst muligst på telefon 114. Vi er interesseret i alle oplysninger. Selv små detaljer kan være vigtige, så tøv ikke med at ringe til os, hvis du mener, at du har oplysninger, vi kan bruge,« oplyste politiinspektør Kim Kliver.

Politiet beder borgere, der har videoovervågning eller har kørt med dashcam på sin bil i området ved Sørbymagle og Fuglebjerg i dag om at se optagelserne igennem og ringe til politiet på telefon 1-1-4, hvis de har optagelser, der kan hjælp i forbindelse med den 13-årige piges forsvinden. Desuden opfordres alle, der har være i området til at gemme optagelserne fra deres bil eller videoovervågning, så de ikke bliver automatisk slettet.

Politiet er og vil fortsat være meget synligt til stede i området, hvor hun forsvandt, med både politihunde, uniformerede betjente, civile betjente, droner med videre.

Fandt hendes cykel henkastet med taske og telefon

I går kl. 15.23 kom pigens far med den første status opdatering på Facebook, hvor han skrev, at de havde fundet hendes cykel, taske og telefon.

»Er der nogle der ser eller har set vores datter …?? Ingen har hørt fra hende siden 11.30 hvor hun skulle cykle hjem fra sin avis rute. Vi har fundet hendes cykel henkastet og hendes taske og telefon ved Kirkerup mellem Slagelse og Fuglebjerg tæt ved vores hjem,« skrev han.

Politiet oplyser på Twitter, at Filippa forsvandt lige syd for Kirkerup, mens hun var i gang med at dele aviser ud. Hun beskrives som pige, 13 år, 172 centimeter, spinkel af bygning og mellemblondt hår. Hun er iklædt blåt joggingtøj.

Politiet: Hav respekt for afspærringer og anvisninger

Aktuelt er Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til stede på en adresse, der ligger i nærheden af Kirkerup. Politiet har angiveligt spærret huset af. Det skriver TV 2 Øst i sin liveblog.

Kl. 09.47 her til formiddag skrev Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på Twitter, at de stadig er i gang, og at de beder borgerne om at respektere afspærringer og anvisninger.

»Vi er stadig synligt til stede i området ved Kirkerup, og det vil vi være dagen igennem. Vi beder borgere og pressen om at respektere vores afspærringer og anvisninger.«

Filippa fundet i live og en mand er anholdt

Politiet oplyser kl. 15.23 på Twitter, at hun er fundet i live, og at en mand er anholdt.

»Filippa er fundet i live, og en 32-årig mand er anholdt. Han fremstilles i grundlovsforhør senere. Politiet takker for al den gode hjælp fra borgerne,« står der på Twitter.

Tilføjelse: Artiklen er opdateret med en tilføjelse om, at hun er fundet i live og at en mand er anholdt. Red.

Læs også: Status i eftersøgningen af den 13-årige pige.

Henvend dig straks på telefon 1-1-4, hvis du har oplysninger om Filippa.

Øverst: Efterlysning. (Foto: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.