Lemper sprogkrav ved familiesammenføring

Zand.News – »Vi har set for mange eksempler på danske mænd, der ikke kan få deres udenlandske ægtefælle hertil, fordi de danske mænd ikke kan dokumentere deres danskkundskaber. Det på trods af, at de har dansk som modersmål og har arbejdet i dansksprogede virksomheder i årevis,« lyder det fra udlændinge- og integrationsministeren.

"Lemper sprogkrav ved familiesammenføring"

Slagelse Kommune vil nedsætte dit slikforbrug

Slagelse.News – »Forskningen viser, at de mange søde sager og søde drikke optager pladsen fra den sunde mad, som børn har brug for til at vokse, udvikle sig og lære. I Sundhedsudvalget håber vi, at vi med de nye redskaber i projektet kan give familier både mere viden og en opmærksomhed på de små ting i hverdagen, som er nemme at ændre,« lyder det fra Venstres formand for Sundhedsudvalget i Slagelse Kommune.

"Slagelse Kommune vil nedsætte dit slikforbrug"

Alka er dømt for vildledende markedsføring

Zand.News – »Højesterets dom er vigtig for forsikringsaftaler, men vil også kunne få betydning for andre løbende forbrugeraftaler, for eksempel låneaftaler og abonnementsaftaler. Den understøtter vores opfattelse af, at markedsføringen af et produkt skal stemme overens med aftalevilkårene, fordi det er aftalevilkårene, som fastlægger produktets egenskaber,« udtaler den fungerende forbrugerombudsmand.

"Alka er dømt for vildledende markedsføring"

Ejendomsmægler: Klap hesten med de nye ejendomsvurderinger

Zand.News – »Ingen kan i deres vildeste fantasi havde troet, at lanceringen af de nye vurderinger ville løbe stille af. Alligevel virker det, som om det er en kæmpe og ikke mindst urimelig overraskelse, at der er vurderinger, som er skudt helt ved siden af,« lyder det fra en landsdækkende ejendomsmæglerkæde.

"Ejendomsmægler: Klap hesten med de nye ejendomsvurderinger"

Trekløver samarbejder om klimavenligt boligbyggeri

Slagelse.News – »Jeg er meget optaget af at samarbejde, når vi skal finde fremtidens løsninger. Det gælder også, når det drejer sig om løfte og sikre bæredygtigt byggeri i Korsør, Skælskør, Slagelse og vores landdistrikter. Innovative nye klimavenlige huse på Sverigesvej kan vise vejen frem inden for bæredygtig udvikling og beliggenheden, så tæt på sygehuset, er også attraktivt og vil gavne vores bosætningsindsats,« lyder det fra borgmesteren i Slagelse.

"Trekløver samarbejder om klimavenligt boligbyggeri"

Ungdomsboliger på Kvægtorvet i Slagelse snart klar

Slagelse.News – »Det er generationernes bydel (i Slagelse, red.), forstået på den måde, at der vil være boliger til alle livets faser. Fra ungdomsboliger, store- og små familieboliger, til ældreboliger og sågar et friplejehjem, så det bliver et godt miks af forskellige generationer, som kan skabe en god dynamik og relationer på tværs af generationer,« lyder det fra EDC Poul Erik Bech.

"Ungdomsboliger på Kvægtorvet i Slagelse snart klar"