Hvem skal have årets landdistriktspris i Slagelse Kommune?

Slagelse.News – Landdistriktspris kan gives til projekter eller indsatser, som gør en forskel og bidrager til udviklingen af landdistrikterne i hele Slagelse Kommune. Det vil sige, at aktiviteten skal være foregået udenfor Slagelse, Korsør eller Skælskør, og samtidig er det også et krav, at flere ildsjæle har været med i projektet.

"Hvem skal have årets landdistriktspris i Slagelse Kommune?"

Lone Lindsby konstitueres som regionsdirektør

Zand.News – »Vi står i Region Sjælland i de kommende måneder foran store opgaver. Det gælder ikke mindst vores vigtige arbejde for Region Sjællands sundhedsvæsen med udviklingsprogrammet “Bæredygtige Akutsygehuse”. Vi har derfor brug for stabilitet i driften og fokus på eksekvering og implementering. Jeg er sikker på, at Lone som konstitueret regionsdirektør kan løfte den opgave i tæt samarbejde med den øvrige ledelse i Region Sjælland,« lyder det fra regionsformanden.

"Lone Lindsby konstitueres som regionsdirektør"

Ambitiøs fødeplan til sjællandske gravide

Zand.News – »Med den nye fødeplan sætter vi barren højt og tager nogle vigtige skridt for både at styrke og udvikle indsatsen for gravide og fødende i Region Sjælland for de næste fem år. Ved at styrke kvaliteten og arbejde for at forbedre ligheden i sundhed også på fødeområdet ønsker vi at sikre tryghed og den bedst mulige start for alle børn og familier,« lyder det fra Sygehusudvalget.

"Ambitiøs fødeplan til sjællandske gravide"

Ny løsning for haltider inspirerer andre kommuner

Slagelse.News – »Koblingen mellem de to systemer har kørt omkring fem måneder nu, og vi kan se, at det optimerer vores arbejde omkring vores bookinger. Det vil komme vores foreninger til gode, når vi forsøger at finde ledige tider, fordele nye tider og tilsvarende, for nu kan vi nemlig se på en smart måde, hvor effektivt vores faciliteter bliver brugt,« lyder det fra Kultur, Fritid og Borgerservice.

"Ny løsning for haltider inspirerer andre kommuner"