Endnu en er fængslet for Rolex-hjemmerøveri

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Skaelskor.News – Politiet har fængslet endnu en mistænkt i forbindelse med hjemmerøveriet mod et ældre ægtepar i det vestlige Skælskør, hvor nogle unge truede sig til et Rolex-ur, som var sat til salg.

En 20-årig mand, som politiet anholdt onsdag eftermiddag kl. 17.09, blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet frem til den 24. juni. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Sigtet for at have medvirket til hjemmerøveriet

Den 20-årige mand er sigtet for at have medvirket til et hjemmerøveri, der skete den 8. april i den vestlige del af Skælskør.

Her blev et ældre ægtepar truet og fik stjålet et dyrt armbåndsur. Tre mænd er allerede blevet varetægtsfængslet.

Sprøjtede den 83-årige i hovedet med peberspray

Der er tale om en gruppe unge, som angiveligt havde planlagt at stjæle eller røve et Rolex-ur til en værdi af cirka 68.000 kroner. Uret var sat til salg i Den Blå Avis.

De unge troppede op på bopælen, hvor de angiveligt tog hårdt fat i den 83-årige mandlige ejer, inden de sprøjtede ham med peberspray.

Allerede samme dag anholdt politiet fire mænd i alderen 19-20 år. Det skete i forbindelse med en storstilet politiaktion i Nyborgs gader. To af disse blev efterfølgende varetægtsfængslet.

Læs også: 25-årig anholdt for hjemmerøveri hos et ældre par.

Læs også: Peberspray brugt ved hjemmerøveri i Skælskør.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Rookie23 / Pixabay). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.