25-årig anholdt for hjemmerøveri hos et ældre par

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Skaelskor.News – Endnu en mand er anholdt og sigtet for at have medvirket til et hjemmerøveri hos et ældre ægtepar i Skælskør, hvor der blev røvet et Rolex-ur, som var sat til salg i Den Blå Avis.

I går onsdag eftermiddag kl. 14.08 anholdt politiet en 25-årig mand, som er sigtet for at have medvirket til et hjemmerøveri, der skete den 8. april i Skælskør.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Tog hårdt fat i den 83-årige og sprøjtede med peberspray

Onsdag den 8. april blev et ældre ægtepar i Skælskør truet og fik stjålet et armbåndsur. Der var tale om et Rolex-ur til en værdi af cirka 68.000 kroner, som var sat til salg i Den Blå Avis.

De unge troppede op på bopælen, hvor de angiveligt tog hårdt fat i den 83-årige mand, inden de sprøjtede ham med peberspray.

Politiet anholdt umiddelbart efter røveriet fire mænd i alderen 19-20 år. Det skete i forbindelse med en storstilet politiaktion i Nyborgs gader. To af dem er efterfølgende blevet varetægtsfængslet.

Læs også: Peberspray brugt ved hjemmerøveri i Skælskør.

Den 25-årige, der blev anholdt i går onsdag, fremstilles i grundlovsforhør i retten i Næstved i dag torsdag, og anklagemyndigheden vil anmode om, at retsmødet afholdes for lukkede døre.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Roland Magnusson / iStock). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.