Borger fandt tre hestekadavere i Skælskør

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Artiklen er opdateret for 5 år siden.

Skaelskor.News – Flere hestekadavere smidt i en grøft uden for Skælskør. “Der ligger ikke umiddelbart en strafbar handling bag,” skriver politiet.

I fredags var politiet var på en adresse uden for Skælskør, hvor et vidne havde opdaget affald, som var rester af heste. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Kadavere fra ældre heste har ligget flere måneder

Det viste sig at være tre kadavere af heste, og en tilkaldt dyrlæge fastslog, at de havde ligget på stedet i formentlig flere måneder, og at der var tale om ældre heste.

Der ligger ikke umiddelbart en strafbar handling bag, og andre hesteejere har således ingen grund til at være urolige. Det oplyser politiet.

Facebook-bruger: Hestekadavere skudt med boltpistol

Flere Facebook-brugere har allerede skrevet om de døde heste på Facebook.

En bruger skriver blandt andet, at der er tale om tre heste og yderligere en hest, som angiveligt er skudt med boltpistol, hvorpå chipsene angiveligt er fjernet.

»I Skælskør blev der i fredags fundet 3 hestekadavere skudt med boltpistol og slagtet, smidt i en vejgrøft, tre røde heste, den ene enten jyde eller belgier, i dag er der fundet endnu en hest, 6 km i fuglelinje fra de andre tre,« skrev en bruger på Facebook i går tirsdag.

Hestekadaverne blev fundet syd for Skælskør i et øde område på Stigsnæs i nærheden af RGS Nordic. Det skriver TV2 ØST.

(Screenshot: Facebook).

Artiklen er opdateret med findested.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Thomas Tolstrup / Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.