Coop-medlemmer får bonuspoint hos eLægen

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Zand.News – Coop indgår partneraftale om online-lægekonsultationer med eLægen. Coop driver blandt andet Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen og Fakta.

Nu kan Coop-medlemmer booke online konsultationer hos vagtlæger og speciallæger og samtidig optjene Coop-bonus. Det skriver Coop Danmark i en pressemeddelelse.

Glade for at komme med denne ekstra medlemsfordel

Coop har netop indgået en partneraftale med eLægen, der i tre år har leveret lægekonsultationer over video til danskerne.

»Vi ved, at mange af vores 1,8 million-medlemmer efterspørger fordele, der kan sikre dem mere tryghed og mere fleksibilitet, i forhold til hvornår og hvordan man ønsker at se lægen. Derfor er vi glade for at komme med denne ekstra medlemsfordel,« siger Ulrik Hjulmand, der er chef for Coops partnerprogram.

Coop driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen og coop.dk samt datterselskaberne Irma og Fakta. Der er mere end 1.200 butikker landet over.

Konsultationerne gennemføres alene ved brug af video

»Vi har i eLægen Skandinaviens største udbud af 25 erfarne læger og speciallæger, som man kan booke uden ventetid eller henvisning, og uanset hvor man befinder sig. Som noget særligt har eLægen også fysioterapeuter, sundhedsplejerske og jordemoder ansat, som også står klar til at give online konsultationer,« forklarer direktør hos eLægen, Michael Lejrskov.

Ofte kan det være nok at tale med lægen i stedet for et fysisk møde, og hovedparten af alle konsultationer kan derfor gennemføres og afsluttes alene ved brug af videokonsultation gennem smartphone, tablet eller computer.

Hvis det er relevant at udskrive receptpligtig medicin, foregår det hos eLægen helt som hos andre læger.

Undgå køen på akutklinikken og få 5 procent i bonus

Med eLægen har man mulighed for eksempel at undgå køen på akutklinikken, når man har et sygt barn. Og når man gerne vil komme til vagtlægen henover weekenden eller sent på aftenen, eller man bare gerne vil hurtigt til hos en speciallæge, og uden henvisning.

Med den indgåede aftale kan alle Coops medlemmer på eLægens app eller hjemmesiden benytte sig af online lægekonsultationer med danske læger og få 5 procent bonus af de beløb, som man bruger hos eLægen.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Siine Fiig / Coop). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.