Dreng varetægtsfængslet efter flere brande i Korsør

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Korsor.News – Den 15-årige dreng er varetægtsfængslet i fire uger, og en dreng på 17 år blev anholdt tirsdag aften i sagen om Korsør-brandene.

Her til morgen blev en 15-årig dreng fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Næstved og varetægtsfængslet i fire uger. Han blev anholdt tirsdag og er sigtet for fire tilfælde af brandstiftelse. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Drengen er sigtet for fire ildspåsættelser i Korsør

Der er tale om branden i Netto på Kjærsvej, en brand i børnehaven ved siden af Netto, en brand ved Broskolen på Birkemosevej og i et havehus i Stenstrædet i Korsør.

Det var blandt andet vidneforklaringer, der førte politiet på sporet af den unge mand, der nu er varetægtsfængslet for de fire brande.

Læs også: Dreng anholdt efter skoleskraldespandsbrand.

Yderligere en dreng er sigtet for Korsør-brandene

Politiet anholdt tirsdag aften yderligere en ung mand, som er sigtet for brandene i Netto og ved børnehaven. Han fremstilles i grundlovsforhør ved retten i Næstved onsdag eftermiddag. Det oplyser politiet i pressemeddelelsen.

»Der er tale som en 17-årig dreng, som vi kræver fængslet ved et grundlovsforhør onsdag for brandene i et supermarked og i en børnehave mandag ved midnat, som en 15-årig dreng tidligere i dag også blev fængslet for frem til den 31. juli,« siger anklager ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Søren Jensen, til Sjællandske.

Læs også: Påsatte brande i supermarked og børnehave.

Øverst: Genrefoto. (Foto: ROOKIE23 / Pixabay). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.