Dreng anholdt efter skoleskraldespandsbrand

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Artiklen er opdateret for 5 år siden.

Korsor.News – En 15-årig dreng er anholdt efter brand i en skraldespand på Broskolen.

Efter anmeldelse om brand i en skraldespand på Broskolen på Halsskov kl. 08.29 her til morgen har politiet anholdt en 15-årig dreng. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på Twitter.

Politiet fik hjælp fra et godt vidne og en hurtig patrulje. Der er tale om begrænset skader efter branden, men aktuelt har politiet ikke yderligere oplysninger.

Bliver sigtet for at have startet fire påsatte brande i Korsør

Drengen bliver sigtet for fire brande i Korsør. Det drejer sig om Netto på Kjærsvej, Børnehuset Lilleskov på Lilleskovvej og skraldespanden på Broskolen. Dertil kommer et legehus ved Børnehuset Loppen på Birkemosevej i Korsør den 23. juni 2019.

»Der er tale om en 15-årig dreng fra lokalområdet, som er anholdt på baggrund af vidners forklaringer. Han afhøres lige nu, så vi kan endnu ikke sige, hvordan han forholder sig til vores mistanker,« siger Kenneth Lund-Jensen fra Lokal Efterforskning i Næstved til TV2 ØST.

Læs videre om sagen: Påsatte brande i supermarked og børnehave.

Læs også: Ukendt mand satte ild til legehus på Halsskov.

Opdatering: Artiklen er opdateret med oplysninger fra TV2 ØST om, at politiet agter at sigte drengen for tre påsatte brande i Korsør. Senere er artiklen opdateret med den påsatte brand i Børnehuset Loppen i sidste måned.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.