Regions- og byrådsmedlem skifter til Liberal Alliance

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Slagelse.News – »Efter at have været vidne til Alex Vanopslagh og Liberal Alliances utrættelige kamp for at stå vagt om retssikkerheden, at føre en klimapolitik baseret på fornuft og fakta og at tage opgøret med vores uretfærdige skattesystem, er jeg nået til den erkendelse, at det er hos LA, jeg hører hjemme,« lyder det fra det tidligere medlem af Nye Borgerlige, Thomas Vesth.

Thomas Vesth, der siden 2021 har slået sine folder i Regionsråd Sjælland og Slagelse Byråd har efter 6 års medlemskab af Nye Borgerlige meldt sig ind under Liberal Alliances faner. Det oplyser Liberal Alliance i en pressemeddelelse.

Fortryder udmeldelsen af Liberal Alliance i 2016

Thomas Vesth var oprindeligt medlem af Liberal Alliancen, hvor han var med siden partiets spæde start i 2007. Han har blandt andet været formand for Liberal Alliances lokalafdeling i Slagelse. Men i 2016 besluttede han sig for at melde sig ind i Nye Borgerlige, hvilket han i dag fortryder.

»Efter at have været vidne til Alex Vanopslagh og Liberal Alliances utrættelige kamp for at stå vagt om retssikkerheden, at føre en klimapolitik baseret på fornuft og fakta og at tage opgøret med vores uretfærdige skattesystem, er jeg nået til den erkendelse, at det er hos LA, jeg hører hjemme,« udtaler han.

I byrådet er Thomas Vesth medlem af Økonomiudvalget samt Klima- og miljøudvalget, og i Region Sjælland sidder han både i Udvalget for regional udvikling, uddannelse, kollektiv trafik og internationalt samarbejde, i Udvalget for grøn omstilling, bæredygtighed og miljø samt i Inddragelsesudvalget.

Partiformand Alex Vanopslagh glæder sig over skiftet

Thomas Vesth er det tredje der på blot to måneder skifter til Liberal Alliance, og det vækker begejstring hos partiformand Alex Vanopslagh:

»En stor del af kampen for at give danskerne mere frihed og velstand tages ude i det lokale, og derfor glæder det mig, at endnu en liberal ildsjæl som Thomas Vesth vil kæmpe for et borgerligt systemskifte gennem et medlemskab hos LA,« lyder det fra partiformanden i pressemeddelelsen.

Thomas Vesth kommer fra en karriere med 30 års erfaring i politiet og 19 års erfaring fra Forsvaret, hvor han af flere omgange har været udsendt til blandt andet Afrika. Derudover har han også medvirket som ekspert på Radio 24Syv-programmet “Døgnrapporten”’ og på Den Uafhængige sammen med Asger Juhl.

Øverst: Thomas Vesth (LA). (Foto: Slagelse Kommune). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.