Regions- og byrådsmedlem skifter til Liberal Alliance

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Slagelse.News – »Efter at have været vidne til Alex Vanopslagh og Liberal Alliances utrættelige kamp for at stå vagt om retssikkerheden, at føre en klimapolitik baseret på fornuft og fakta og at tage opgøret med vores uretfærdige skattesystem, er jeg nået til den erkendelse, at det er hos LA, jeg hører hjemme,« lyder det fra det tidligere medlem af Nye Borgerlige, Thomas Vesth.

"Regions- og byrådsmedlem skifter til Liberal Alliance"

Valgforbund peger på Jane Dahl som borgmester

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). Slagelse.News – Det Konservative Folkeparti og Liberal Alliance er enige om at pege på Jane Dahl (K) som borgmesterkandidat i Slagelse Kommune. Det sker i forbindelse med, at de to vælgerforeninger indgår et teknisk valgforbund.

"Valgforbund peger på Jane Dahl som borgmester"

Fribusserne får hver sin farve

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). Slagelse.News – »Jeg glæder mig til, at de to nye linjer begynder at køre, fordi det betyder, at endnu flere får en gratis bus i nærheden af, hvor de bor, og vi som kommune får udnyttet vores “bus-penge” bedre,« lyder det fra Erhvervs- og Teknikudvalget.

"Fribusserne får hver sin farve"