Kommunen flytter rundt i kommunen

Artiklen er opdateret for 4 uger siden.

Slagelse.News — Flere afdelinger i Slagelse Kommune er allerede flyttet, mens andre flytter de kommende måneder.

De kommende måneder flytter flere af Slagelse Kommunes administrative afdelinger til nye adresser. Det oplyser kommunen i en nyhedsmeddelelse.

Bedre udnyttelse af ejendomme til gavn for alle

Slagelse Kommune har taget hul på en større flytteproces for at udnytte sine ejendomme bedre til gavn for både borgere og medarbejdere. Flere afdelinger er allerede flyttet, mens andre flytter de kommende måneder.

På Dahlsvej i Korsør er Teknik, Plan og Erhverv og Kommunale Ejendomme flyttet sammen. IT & Digitalisering flytter også til Dahlsvej i løbet af efteråret. På Stenstuegade i Slagelse er Kultur og Fritid flyttet sammen med Biblioteker og Borgerservice.

De kommende måneder flytter flere administrative afdelinger rundt i Slagelse Kommune. Nogle afdelinger flytter til en midlertidig placering, mens deres kommende lokaler bliver istandsat.

Hvilke afdelinger flytter og hvornår:

  • UngSlagelse flytter til Vestre Skole primo juli.
  • Børn og Unge flytter ultimo august til Willemoesvej 2B.
  • Handicap og Psykiatri bliver på Torvegade 15. I oktober-november i parterre og stueplan og derefter på 1. og 2. sal.
  • Arbejdsmarked, Rådgivning og Integration spreder sig. Rådgivning og Udbetaling forbliver midlertidigt på Gørtlergade 4 og flytter til Torvegade 15 i 4. kvartal 2024. Afdelingen Job og Virksomhed er fra 1. juni flyttet fra Østre Skole til Kalundborgvej 59. 12 konsulenter fra Job og Virksomhed flytter medio juli til Dahlsvej 3 i Korsør. Gørtlergade 4 ombygges i 1. kvartal 2025. Job og Udvikling samt Job og Indsats er fra 1. juni flyttet fra Kalundborgvej 59 til en midlertidig placering på Østre Skole. De flytter ultimo 1. kvartal 2025 til Gørtlergade 4.

Øverst: Torvegade i Slagelse By. (Foto: Slagelse Media). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/3cdq