Stenkast på Amagermotorvej: Efterlyser sort minibus/varevogn

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Zand.News – Politiet ønsker at tale med mindst to unge mænd, som kørte væk i en sort minibus/varevogn fra området ved en gangbro, hvorfra der blev smidt en sten ned foran en bilist på Amagermotorvejen tirsdag den 19. februar lidt før kl. 23.49.

Tirsdag den 19. februar kl. 23.49 modtog politiet en anmeldelse om stenkast fra motorvejsbro. En eller flere gerningsmænd kastede en genstand – formentlig en gul mursten – ned fra en gangbro over Amagermotorvejen.

Stenen landede foran en blå VW Polo i retning væk fra Amager

Stenen landede på vejbanen foran en blå VW Polo, der kørte på motorvejen mod vest, hvilket vil sige mod Avedøre og væk fra Amager.

Gangbroen er anlagt nær motorvejsafkørsel 21 til Avedøre Holme og kan krydses til fods og på cykel. Den forbinder Hammerholmen med Strandholms Allé.

Gangbroen udmunder i en vendeplads på Strandholms Allé, og her bemærkede et vidne en sort varevogn/minibus med tonede ruder med sølvlister og skydedør køre væk omkring gerningstidspunktet.

»Vi mener, at mindst to mænd kørte væk i den sorte minibus, og vi vil meget gerne i kontakt med dem. Vi hører fortsat også gerne fra andre, som måtte have set eller hørt noget, der kan relateres til hændelsen,« siger politikommissær Ole Nielsen, som er efterforskningsleder af personfarlig kriminalitet, i en pressemeddelelse.

Politiet understreger, at den sorte minibus kan have haft et legalt ærinde i området.

Alvor forbrydelse at udsætte andres liv og førlighed for fare

»Det er en alvor forbrydelse at udsætte andres liv og førlighed for fare, straffen kan være hård, og jeg vil opfordre alle, som har set noget på stedet eller i øvrigt har kendskab til hændelsen om at henvende sig,« har politikommissær Ole Nielsen sagt i en tidligere pressemeddelelse.

Vidner kan henvende sig til Københavns Vestegns Politi på telefon 43 86 14 48 døgnet rundt.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Thomas Tolstrup / Rigspolitiet). RK.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.