Dødsfald: Personpåkørsel i Nyborg indstiller togtrafikken

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Artiklen er opdateret for 5 år siden.

Zand.News – Togene holder stille mellem Odense og Korsør på grund af personpåkørsel på Nyborg Station. Personen er afgået ved døden. Togene begynder nu at køre igen.

Togene holder i øjeblikket stille mellem Odense og Korsør, men der er Togbusser på vej. Det skyldes en personpåkørsel på Nyborg Station. Det skriver DSB.

Opdateret: DSB oplyser, at togene atter begynder at køre.

Her finder du Togbussernes holdepladser:

  • Odense: Kottesgade
  • Langeskov: Buslommen ved spor 1
  • Nyborg: Forpladsen ved stationen
  • Korsør: Foran stationen (Storebæltsvej).

DSB Basis Rejsetidsgaranti: Du kan søge kompensation, hvis du benytter billet, klippekort, rejsekort samt bus- og tog-årskort på rejser med fjern-, regional- eller S-tog, såfremt du bliver mere end 30 minutter forsinket jævnfør ankomsttiden på bestemmelsesstationen. Læs mere på: dsb.dk.

Påkørslen skyldes tragiske personlige omstændigheder

»Personen, der er påkørt, er desværre død. Vi arbejder så hurtigt vi kan med at blive færdige med vores undersøgelser, så togdriften kan genoprettes,« skriver Fyns Politi på Twitter.

Politiet skriver i en sidste opdatering, at påkørslen skyldes et selvmord på grund af tragiske personlige omstændigheder.

»Pårørende til den døde er underrettet. Påkørslen skyldes ikke en ulykke – men derimod tragiske personlige omstændigheder,« oplyser Fyns Politi på Twitter.

Hold dig orienteret på: dsb.dk.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: René Strandbygaard / DSB). Note/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.