111.000 fik kedelig besked fra Skattestyrelsen

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Zand.News – En teknisk fejl har medført, at 111.000 borgere har fået et forslag til en ny årsopgørelse for indkomståret 2018.

Skattestyrelsen kan bekræfte, at en teknisk fejl beklageligvis har medført, at 111.000 borgere har fået et forslag til en ny årsopgørelse for indkomståret 2018. Det oplyser Skattestyrelsen.

Fejl i overførslen af data fra Udbetaling Danmark

I går medførte en teknisk fejl, at en række borgere modtog en e-mail fra Skattestyrelse, hvori det fremgår, at de har haft et for højt beskæftigelsesfradrag, men det er en fejl.

»Fejlen vil blive rettet – og borgerne skal således ikke foretage sig noget,« oplyser Karoline Klaksvig, som er underdirektør i Skattestyrelsen.

Der er sket en fejl overførslen af data fra Udbetaling Danmark til Skattestyrelsen, som har resulteret i, at en række enlige forsørgere fejlagtigt har mistet deres ekstra beskæftigelsesfradrag.

»Fejlen er sket i overførslen af data fra Udbetaling Danmark til Skattestyrelsen. Udbetaling Danmark sender hvert kvartal oplysninger til Skattestyrelsen om, hvem der er enlige forsørgere, da disse har ret til ekstra beskæftigelsesfradrag,« siger Karoline Klaksvig og fortsætter:

»Fejlen medførte, at de pågældende borgere ikke længere var registrerede som enlige forsørgere for indkomståret 2018, og dermed fremstod som om, de havde haft et for højt fradrag.«

Skattestyrelsen beklager, hvis nogle borgere er blevet urolige.

»Jeg vil gerne beklage, hvis nogle er blevet unødigt urolige,« slutter Karoline Klaksvig.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Steve PB / Pixabay). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.