Sidder du på et stort fælleskontor? Få styr på indeklimaet

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Hvis du sidder sammen med en masse andre på et fælleskontor hver dag, så er der flere ting, der er nødvendige at være opmærksom på for at få det til en fungere.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Det er for eksempel meget vigtigt at skabe et godt og sundt indeklima, når der er mange mennesker samlet ét sted, mens de arbejder.

Skru ned for sygdage med et sundt indeklima

Et sundt indeklima er vigtigt på et stort fælleskontor, fordi det modsatte typisk fører til flere sygdage, koncentrationsbesvær, hovedpine med mere. Hvis du og dine kollegaer sidder på et kontor hver dag, hvor der ikke er et sundt indeklima, så er det sværere at finde fokus og arbejde koncentreret.

Det er derfor, at det er så vigtigt. Et sundt indeklima er også en investering i en virksomhed, for ukoncentrerede og syge medarbejdere er bestemt ikke positivt.

Skab et sundere indeklima med rengøring

Der er flere faktorer, der spiller ind, når det handler om indeklima. Men først og fremmest er det vigtigt at gøre meget ud af rengøring. Det er en god idé at lave en aftale med et professionelt erhvervsrengøringsfirma.

På den måde er du nemlig sikker på at få et rengøringsteam, der er vant til store lokaler, hvor der hver dag er mange mennesker.

Erhvervsrengøring Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) er for eksempel til at finde, hvis du har kontor nær Kalundborg eller Jerslev Sj.

Få ren luft indenfor ved hjælp af udluftning

Det er ikke nemt at sidde og arbejde i et lokale, der er helt indelukket. Derfor er udluftning så vigtigt. Udluftning er ikke noget, du bør gøre et par gange om ugen. Det er tværtimod noget, du bør gøre et par gange om dagen.

Hvis det bliver til en god vane at lufte ud jævnligt, så kommer der hele tiden ren og frisk luft indenfor. Det er langt mere behageligt at arbejde i.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Pressefoto). Bureau/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.