Effektiv og grundig rengøring

Det er nu engang rarest, når alt er skinnende rent. Der er intet så tilfredsstillende, som blanke og polerede gulve, støvfri overflader og opryddelige hjem. Det samme gør sig gældende, hvis du driver en lille virksomhed eller forretning, der helst skal se præsentabel ud, så kunderne nyder at være i din forretning og bliver inspirerede til at gøre deres indkøb.

"Effektiv og grundig rengøring"

Styrkelse af vækst: Små danske virksomheder omfavner europæiske fintech-lån i 2023

I den danske økonomi er de små virksomheder de levende tråde, der væver innovation, lokal indflydelse og økonomisk vitalitet sammen. Men disse virksomheder står ofte over for udfordringen med at skaffe den nødvendige kapital til at fremme deres vækst og potentiale.

"Styrkelse af vækst: Små danske virksomheder omfavner europæiske fintech-lån i 2023"

Få vejledning og sparring af en interim controller

Har I mistet lidt overblik over regnskaberne og den interne styring i jeres virksomhed? Det er vigtigt, at man har et godt overblik over sin virksomheds økonomi, og I har da formentlig også begreb om, hvad der overordnet foregår. Alligevel kan det nogle gange være en rigtig god idé at bruge tid og ressourcer på virkelig at komme i dybden med det, så I er sikret, at der er helt styr på de ting, I…

"Få vejledning og sparring af en interim controller"

Reklamér for din virksomhed online

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Fremtiden er nu, og fortidens marketing dur ikke længere til den moderne digitale verden. Det er nemlig rigtigt, annoncer på diverse digitale og sociale platforme er langt mere effektive end skilte og bannere ved siden af motorvejen. Og så er det mere enkelt end du måske tror.

"Reklamér for din virksomhed online"