Kom godt og sikkert igennem din erhvervsflytning

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Artiklen er opdateret for 4 år siden.

Er det ved at være tid til, at din virksomhed river teltpælene op og flytter til en ny adresse? En erhvervsflytning #zandguide byder ofte på rigtig meget logistik og koordinering, der skal være i orden, for at flytningen kan udføres på bedst mulig måde.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Derfor kan det være en god idé at overveje, hvorvidt du bør hyre et professionelt flyttehold til opgaven. Til det finder du et stort udvalg af flyttefirmaer på hele Sjælland lige fra Slagelse til København, der kan bistå dig i din erhvervsflytning.

Hvorfor hyre et professionelt flyttefirma?

Ved første øjekast kan det virke som en dyr ekstraudgift, men der er faktisk rigtig mange gode fordele at hente, når du vælger at uddelegere flyttearbejdet til nogle professionelle:

  • Få frigivet dyrebar tid og arbejdstimer i virksomheden – på sigt kan det være en god økonomisk investering, så du og dit personale kan spare tid og i stedet fokusere på jeres arbejdsopgaver og drift af virksomheden.
  • Vær sikker på, at dit IT-udstyr når sikkert frem – flytning af it og el #zandguide kan være en ekstra stor udfordring, men mange firmaer tilbyder faktisk en forsvarlig flytning af disse med efterfølgende opsætning på den nye adresse.
  • Undgå fysiske smerter på den anden side af flytningen – skån dig selv og dine ansatte for hold i ryggen ved at uddelegere arbejdet til et professionelt hold, der har gennemgået den rette træning i korrekte løfteteknikker.

Find en fleksibel aftale, der passer dig

Mange firmaer er meget fleksible hvad angår erhvervsflytning. Derfor kan du ofte få skræddersyet en aftale, så du kan få den allerbedste hjælp til det, som du har behov for.

Vær gerne på udkig i god tid, så du kan blive klogere på, hvad de forskellige firmaer kan tilbyde dig – og til hvilken pris.

Måske kan du finde sparring hos andre virksomheder i dit netværk, der kan anbefale et flyttefirma?

Øverst: Genrefoto. (Foto: Pressefoto). Bureau/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.