Mandlige og kvindelige bilister moslede rundt

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Artiklen er opdateret for 4 år siden.

Slagelse.News – En række bilister, kvinder og mænd, herunder en slagelseaner, moslede ind i hinanden på Køge Bugt Motorvejen.

Torsdag morgen kl. 08.04 rykkede politiet ud til et færdselsuheld i det nordgående spor på Køge Bugt Motorvejen, hvor fire bilister var impliceret i et færdselsuheld.

Heldigvis var ingen af parterne kommet til skade ved uheldet, der var sket i vognbanen nærmest midterrabatten. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Manden fra Slagelse havnede mellem to kvinder

En 40-årig mandlig bilist fra Odder havde nedsat hastigheden på grund af kødannelse, hvilket en 57-årig kvinde fra Mern for sent opdagede.

Den 57-årige kvinde påkørte derfor den forankørende mand, og dette sammenstød medførte efterfølgende, at to bagfrakommende bilister ikke kunne nå at standse i tide, så den 57-årige kvindes bil blev først påkørt af en 50-årig mand fra Slagelse, hvis bil så blev påkørt bagfra af en 36-årig kvinde fra Greve.

Omkring kl. 09.00 var alle de implicerede biler fjernet fra motorvejen, så afvikling af den opståede trafikkø kunne afvikles.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.