Investér i dine medarbejdere – de er det værd

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Som leder eller virksomhedsejer er det vigtigt at investere noget tid i sine medarbejdere. Det kan koste virksomheder dyrt, hver gang en medarbejder opsiger sit job, og det er derfor værd at investere noget tid i dem, mens man har dem.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Det altid vigtigt at sikre, at medarbejderne er glade for deres job og føler, at de trives. Det er især vigtigt, fordi man bruger rigtig mange af sine vågne timer på sit arbejde. Derudover påvirker det også privatlivet, hvis ikke man har det godt på arbejdet.

Arrangerer en dag med fokus på medarbejderne

Ønsker du at investere i dine medarbejder og passe og pleje dem med en dag væk fra de vanlige arbejdsomgivelser. Så kan det være værd at tage et besøg på Kobæk Strand Konferencecenter #zandguide.

Her har du mulighed for at skabe en dag med dine medarbejdere i fokus og sætte dem i forskellige situationer, som er uvante for de daglige arbejdsopgaver.

Det kan betale sig at tage en dag ud af kalenderen, selvom hverdagen måske er travl, og man ikke umiddelbart synes, at tiden er til det.

Teambuilding med faglige og ikke-faglige opgaver

En dag på et konferencecenter med forskellige aktiviteter og indslag kan give medarbejderne fornyet energi og lyst til arbejdet, som de kan tage med sig hjem. På den måde kan det i sidste ende give værdi for medarbejderne.

Hvis medarbejderne får en god oplevelse, kan det give dem mere lyst til deres daglige arbejdsgang og på den måde blive motiveret til at blive i arbejdet, da de føler sig set og hørt.

En af aktiviteterne kan for eksempel være teambuilding #zandguide, hvor der er mulighed for både faglige og ikke-faglige opgaver, som kan gavne medarbejdernes forståelse for hinanden og deres samarbejde.

Driver du virksomhed, eller er du leder i området i eller omkring Skælskør, Korsør eller Slagelse, så book en dag for dine medarbejdere på Kobæk Strand Konferencecenter.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Pressefoto). Bureau/red.

I samarbejde med
Bureau Kronberg

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.