Digitalt marketingbureau går fra 20 til 30 ansatte

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Slagelse News (Slagelse Media)Det digitale marketingbureau “Obsidian Digital A/S” i København og Aarhus går fra 20 til 30 ansatte i deres tredje regnskabsår. Nu vil de hjælpe endnu flere virksomheder med at promovere og markedsføre sig selv online. Det gælder også her på Sydvestsjælland.

Obsidian Digital A/S, som er et digitalt marketingsbureau, har omsat for cirka otte millioner kroner i 2017, selvom de først gik i luften i maj 2016 og uden investorer. Men de gik i luften med fire dygtige onlineeksperter. Her i tredje regnskabsår vækster og ansætter de endnu en gang – de er gået fra 20 til knap 30 ansatte.

Stifterne er Jacob Mohr Eldon, Emil Reinholdt, Halfdan Timm og Sasa Kovacevic, som er eksperter inden for hvert deres arbejdsområde. Flere af dem er kendte ansigter i søgemaskinemiljøet, men de ville videre, og derfor gik de samme.

»Vi sad på relativt store poster andre steder, og vi følte ikke at tingene blev gjort ordentligt. Vi følte, at vi selv kunne gøre det bedre,« siger Sasa Kovacevic, som er Head of SEO.

Virksomheder har brug for at markedsføre sig online

Verden bliver mere og mere global og mere og mere digitaliseret. Det medfører, at virksomhederne har brug for at promovere og markedsføre sig selv online.

Sasa Kovacevic er Head of SEO, og SEO står for søgemaskineoptimering (search engine optimization). Han har ansvaret for, at kundernes hjemmesider dukker op som de første på søgemaskiner såsom Google og Bing.

Marketingsbureauet har kontorer i Aarhus og i Parken i København, men de har også fokus på vækstområder såsom Slagelse Kommune og mange andre erhvervsbyer i Danmark. De mener, at de kan hjælpe både nystartede iværksættere og store etablerede virksomheder med deres onlinemarkedsføring.

Læs mere på: Obsidian Digital A/S.

Eksekvering gennem Google, Facebook, Linkedln og e-mail

I dag er Obsidian Digital A/S et data-drevet digitalt bureau med nogle af de bedste og mest dedikerede specialister i Danmark. De udvikler beviste strategier til både danske og udenlandske virksomheder, og de hjælper med eksekvering gennem marketingskanaler såsom Google, Facebook, Linkedln og e-mail.

De knivskarpe iværksættere har allerede hjulpet mere end 100 kunder lige fra restaurantkæden Jensens Bøfhus til det store svenske rederi Stena Line. Resultatet er også fem stjerne på både Facebook og Google+.

»Altid et par skridt foran med den nyeste og nyttige viden inden for sine områder. Har især været tilfreds med Obsidians sparring sessions med SEO, Facebook ads og marketing automation, som kun kan anbefales, hvis man gerne vil holde sine online markedsføring inhouse, men alligevel mangler dét ekstra for at blive bedre end sine konkurrenter,« skriver Rasmus Serup Pedersen i en anmeldelse.

»At have samlet både Halfdan Timm og Sasa Kovacevic i samme firma, to af Danmarks største kompetencer indenfor Digital Marketing, er intet mindre end genialt. Hvad end det er PPC, SEO eller strategi til Sociale Medier, så tvivler jeg på det kan gøres meget bedre end hos Obsidian,« fortsætter Rasmus Bundgård.


Foto: ipopba / iStock.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.