Slagelses nye ældrechef tiltræder i morgen

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Charlotte Kaaber Sørensen tiltræder som ny centerchef for Sundhed og Ældre i morgen onsdag den 1. august.

Slagelse Kommune har ansat Charlotte Kaaber Sørensen som ny centerchef for Sundhed og Ældre. Med ansættelsen får kommunen en erfaren leder, som har arbejdet med sundhed og ældre hele sit arbejdsliv.

Et enigt ansættelsesudvalg pegede på Charlotte Kaaber Sørensen som personen, der skal udvikle sundheds- og ældreområderne i Slagelse Kommune. Hun kommer fra en stilling som leder af hjemmeplejen og sygeplejen i Albertslund Kommune, hvor hun også var ansvarlig for at oprette akutfunktionen i et samarbejde mellem fire kommuner.

Bred ledelseserfaring inden for sundhed og ældre

»Charlotte har en bred ledelseserfaring inden for sundheds- og ældreområdet, og hun har et godt blik for de udfordringer, som de store velfærdsområder rummer. Jeg ser frem til at udvikle og drive vores sundheds- og ældreområde samt servicen til borgerne i samarbejde med Charlotte,« siger Lone Wenzell, Erhvervs- og arbejdsmarkedsdirektør i Slagelse Kommune.

Charlotte Kaaber Sørensen har været i lederstillinger i Albertslund Kommune siden 2010, og tidligere var hun oversygeplejerske på Herlev Hospital. Hun er fra 1972 og oprindelig uddannet sygeplejerske, men har efterfølgende taget diplomuddannelse i ledelse og to Mastergrader, senest i Public Governance fra CBS.

Glæder sig til at skabe gode løsninger for borgerne

»Jeg ser frem til at møde de mange dygtige medarbejdere og ledere i Slagelse Kommune. Jeg tror på at spille hinanden gode og bruge hinandens faglighed til at skabe gode løsninger for borgerne. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af kommunen, og jeg glæder mig til at komme i gang,« siger Charlotte Kaaber Sørensen.

Charlotte Kaaber Sørensen er bosat i Greve, hvor hun bor med sin kæreste og to voksne børn.


Foto: Slagelse Kommune.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.