Tre fede drømmerejser, du ikke må gå glip af

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). Forestil dig, hvor kedelig hverdagen ville være, hvis der ikke var et par ferier i løbet af året, som du kunne se frem til. Intet, du kan glæde sig til. Dagen ville kun være endeløse arbejdstimer og tidsløse morgenrutiner, som hurtig blev en del af en grå og kedelig verden. Heldigvis er det ikke sådan.

"Tre fede drømmerejser, du ikke må gå glip af"

Tre unikke hoteloplevelser rundt om i verden

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). Ferien er en tid, som de fleste ser frem til, og for nogle handler det om at komme så langt væk fra de hjemlige vaner som overhovedet muligt. Det er der heldigvis rig mulighed for, eftersom verden er fyldt med unikke steder og spændende kulturer. Eller måske har du bare brug for at slappe af ved poolen og deltage i hotellets aktiviteter, når du trænger til at røre…

"Tre unikke hoteloplevelser rundt om i verden"

Tre gode råd til renoveringer i hjemmet

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). Står dit hjem overfor et fremtidigt renoveringsprojekt? Vi kender det alle sammen. Lysten til noget nyt i vores bolig, så vi ikke går og falder i de samme gamle vaner. Det kan en renovering ofte lave om på, så vi ser huset i et nyt lys. Andre gange trænger boligen også blot til en renovering, og så er det bare med at trække i arbejdshandskerne og komme i…

"Tre gode råd til renoveringer i hjemmet"

Rejs ud over de europæiske grænser og oplev verden

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). Rigtig mange danskere nøjes med enten at holde ferien hjemme i Danmark eller rejse ned til de europæiske lande, som ligger lige i nærheden. Selvom mange gerne vil ud og opleve mere af verden, så kan det ofte være dyrt, når man skal længere væk, hvilket betyder, at man blot udskyder drømmen.

"Rejs ud over de europæiske grænser og oplev verden"

Få en bedre udnyttelse af din terrasse

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). Bor du i hus og har du en dertilhørende have og terrasse? Mange husejere har terrasse i den ene eller anden afskygning tilknyttet huset, og en terrasse kan være guld værd i det lækre, varme vejr, som vi har haft her til sommer. Men får du nok ud af din terrasse? Her får du nogle gode råd til, hvordan du bedst muligt udnytter din terrasse.

"Få en bedre udnyttelse af din terrasse"

Hussalget er steget markant i Slagelse

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). Sammenlignet med første halvår af 2017 har de første seks måneder af 2018 budt på en tydelig stigning i hussalget i Slagelse Kommune og flere af landets øvrige kommuner. Det kan virke overraskende, eftersom det i lang tid har været i landets største byer, hvor køb og salg af huse har været mest aktivt.

"Hussalget er steget markant i Slagelse"