Kan man tage medicin med til udlandet?

Zand.News – »Når du rejser til udlandet med din medicin, er det en god idé at kontakte landets ambassade eller sundhedsmyndigheder for at høre, hvordan reglerne er for indrejse med medicin i det enkelte land. Du skal også være opmærksom på, at der er forskel på, hvad der betragtes som euforiserende stoffer på tværs af landegrænser,« lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

"Kan man tage medicin med til udlandet?"

Ny model for rejsevejledninger uden for Europa

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). Zand.News – Torsdag den 2. juli indfører Udenrigsministeriet en ny model for rejsevejledninger. Udover antallet af smittede i det enkelte land vil disse tage i betragtning, hvor pålidelige data er, og hvorvidt landet ikke har indrejserestriktioner eller karantænekrav over for danske rejsende.

"Ny model for rejsevejledninger uden for Europa"

Corona: De danske grænser er nu lukkede

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). Zand.News ─ Alle ikke-nødvendige rejser i hele verden frarådes indtil videre frem til og med den 13. april. Personer, der ønsker at indrejse, må forvente at blive afvist ved de danske grænser, medmindre de har et anerkendelsesværdigt formål med indrejsen.

"Corona: De danske grænser er nu lukkede"