Ny model for rejsevejledninger uden for Europa

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Zand.News – Torsdag den 2. juli indfører Udenrigsministeriet en ny model for rejsevejledninger. Udover antallet af smittede i det enkelte land vil disse tage i betragtning, hvor pålidelige data er, og hvorvidt landet ikke har indrejserestriktioner eller karantænekrav over for danske rejsende.

"Ny model for rejsevejledninger uden for Europa"

Corona: De danske grænser er nu lukkede

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Zand.News ─ Alle ikke-nødvendige rejser i hele verden frarådes indtil videre frem til og med den 13. april. Personer, der ønsker at indrejse, må forvente at blive afvist ved de danske grænser, medmindre de har et anerkendelsesværdigt formål med indrejsen.

"Corona: De danske grænser er nu lukkede"

Gratis for voksne at blive vaccineret mod mæslinger

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). Der er relativt mange voksne, som ikke er vaccineret mod mæslinger, og de bliver nu tilbudt den såkaldte MFR-vaccine, som også beskytter mod fåresyge og røde hunde. Man kan blive smittet med mæslinger under rejser i og uden for EU.

"Gratis for voksne at blive vaccineret mod mæslinger"

Tilskud til venskabsbybesøg for børn og unge under 18 år

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). Slagelse Kommune har lavet en aftale om at være venskabsby med Wenzhou i Zhejiang-provinsen i Kina. Klubber og foreninger kan søge om tilskud til venskabsbybesøg, og nu kan de også besøge Wenzhou i Zhejiang i Kina. Derudover har kommunen en række andre venskabsbyer.

"Tilskud til venskabsbybesøg for børn og unge under 18 år"

Mangel på vacciner mod leverbetændelse til ferien

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). December, januar og februar plejer at være højsæson for rejser til Sydøstasien, og her er det ofte nødvendigt med en vaccination mod hepatitis A (smitsom leverbetændelse). Men flere hepatitis A-holdige vacciner er aktuelt i restordre.

"Mangel på vacciner mod leverbetændelse til ferien"