Legionella elsker lune rør i huset

Zand.News – »Smittetallene begynder typisk at stige i løbet af sommeren og topper i efteråret. Det hænger antageligt sammen med, at Legionella er varme-elskende bakterier. Når der har været varmt vejr i længere tid, så er der også større risiko for, at det kolde vand bliver varmet op i rørene,« lyder det fra Statens Serum Institut.

"Legionella elsker lune rør i huset"

Muleposer indbringer 250.000 kroner til ferielejre

Slagelse.News – »Vi er stolte af, at 10.000 danskere nu bærer rundt på muleposerne og dermed er ambassadører for Blå Kors Ferielejre og samtidig har været med til at give børn og unge fantastiske ferieoplevelser,« lyder det fra Blå Kors, der også har solgt muleposer i Slagelse.

"Muleposer indbringer 250.000 kroner til ferielejre"

Sommerens vikingefestival på Trelleborg

Slagelse.News – »Efter en fantastisk festival sidste år, hvor vi fejrede vikingerne med stor succes, ser vi frem til at byde besøgende velkommen igen i år. Som museumschef på Trelleborg kan jeg ikke vente med at se ringborgen blive fyldt med vikingeaktiviteter, håndværk og festlig stemning,« lyder det fra Trelleborg.

"Sommerens vikingefestival på Trelleborg"

Stigende tilslutning til summercamp i Korsør

Korsor.News – »Jeg er ikke i tvivl om, at Muskelsvindfondens sommerlejre ruster børn og unge med handicap til at blive selvstændige og til at løsrive sig hjemmefra. For mig har sommerlejrene også bidraget med netværk og venner,« lyder det fra formanden om årets sommerlejr på Musholm i Korsør.

"Stigende tilslutning til summercamp i Korsør"

Travl sommer på Storebæltsbroen

Korsor.News – »Størstedelen af vores kunder benytter i dag enten Bizz eller nummerplade i de grønne ekspresbaner, og det giver helt klart også den hurtigste tur gennem betalingsanlægget. Men de mange ekstra ferietrafikanter betyder, at man i de travle rejseperioder skal være indstillet på ekstra rejsetid over broen,« lyder det fra Storebæltsbroen.

"Travl sommer på Storebæltsbroen"

Tårnet ved Halsskov Vandsportscenter lukkes efter ulykke

Korsor.News – »Jeg er naturligvis berørt af, at folk er kommet til skade. Nu vil vi gennemgå sikkerheden og forholdene grundigt, for at se, hvilke tiltag eller indsatser der eventuelt skal til for at hindre, at det sker for andre, og derfor lukker vi midlertidigt,« lyder det fra kommunen.

"Tårnet ved Halsskov Vandsportscenter lukkes efter ulykke"