Stort indendørs fodboldstævne i Sørby

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Slagelse.News – Hele 190 fodboldspillere deltog i samlet over 11 timers fodbold, og med omkring 400 mennesker i det hele var der en del liv i Sørbyhallen til glæde for arrangørerne.

Efter aflysninger i 2021 på grund af corona har Sørby Fodbold igen afholdt deres store indendørs fodboldstævne Weisleder Cup.

Stævnet blev afholdt over to dage, med de voksne fredag aften og børn og ungdom hele lørdagen. Det oplyser fodboldklubben i en pressemeddelelse.

190 fodboldspillere og omkring 400 mennesker

»Det er en stor glæde, at vi igen kan afholde vores store indendørsstævne Weisleder Cup,« siger Flemming Madsen, der er stævneleder for Weisleder Cup, og uddyber:

»Weisleder Cup 2022 har været et fantastisk stævne, med en masse glade fodboldfolk.«

Og en masse mennesker har der været fredag og lørdag i Sørbyhallen. Hele 190 fodboldspillere deltog i samlet over 11 timers fodbold, og med omkring 400 mennesker i det hele var der en del liv i Sørbyhallen til glæde for arrangørerne.

Fredag aften spillede herresenior (16+) og senior oldboys (40+). De startede kl. 18 og spillede næsten til midnat.

Lørdag startede de yngste børn på blot 5 år om formiddagen inden ungdommen tog over omkring middag og eftermiddag. Hele stævnet havde fokus på at give alle en god oplevelse, hvor det nødvendigvis ikke handlede om at vinde, men lige så meget om at skabe nogle hyggelige timer med ens venner og ligesindet.

Gennem hele lørdagen blev der uddelt muleposer med frugt og juice til alle spillere, og da Sørby Fodbold er venskabsklub med superligaklubben Brøndby IF var der også en billet til en Brøndbykamp til alle børne- og ungdomsspillere.

Den yngste spiller var 4 år, og den ældste var over 60

Stævnet tiltrak spillere fra hele Sjælland og endda også et hold fra Falster. Ligeledes var aldersforskellen også meget stor. Den yngste spiller ved stævnet er blot 4 år, mens den ældste er over 60 år.

Stævneleder Flemming Madsen er meget begejstret for at man i Sørby Fodbold kan tilbyde et stævne, hvor det er muligt, at alle aldre kan deltage.

Indendørs fodbold er meget anderledes, end det man kender fra fjernsynet. Kampene vare 9 minutter uden halvleg og man spiller uden en fast målmand og med kun 4 på banen.

Indendørsfodbold bliver spillet på en håndboldbane med håndboldmål. Rundt om banen er der 1 meter høje bander, som gør, at bolden ikke så let ryger ud og stopper spillet.

Hvis du er interesseret i at se flere billeder fra stævnet, kan man finde dem på sorbyfodbold.dk.

Øverst: Weisleder Cup 2022. (Foto: Sørby Fodbold). PM/pele.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.