Kirke Stillinge får ny haveaffaldsplads

Slagelse.News – »Jeg ved, at det har været et stort ønske fra borgerne i Stillinge-området at få en haveaffaldsplads. Derfor er jeg er også glad for, at det er lykkedes at finde en egnet grund i Kirke Stillinge, så borgerne slipper for at skulle køre til Slagelse, når de har meget haveaffald,« lyder det fra Klima- og Miljøudvalget.

"Kirke Stillinge får ny haveaffaldsplads"

Tryg overgang til voksenlivet og skift til ny forvaltning

Slagelse.News – »Med midlerne fra Socialstyrelsen har vi nu mulighed for at sætte fokuseret ind i indsatsen omkring bedre overgang for vores unge med handicaps. Vi ved, at der er et behov for og ønske om mere indflydelse og bedre kommunikation, og det tager vi seriøst i udvalget,« lyder det fra Socialudvalget i Slagelse Kommune.

"Tryg overgang til voksenlivet og skift til ny forvaltning"

Korsør Brandskole får ikke påbud om oprensning af PFOS

Korsor.News – Region Sjælland har gennemgået sagen om PFOS-forureningen på Korsør Brandskole. Forureningen defineres herefter som “herreløs”, og regionen kan derfor forvente at få overdraget den meget store forureningssag, der skal løses for det offentliges midler.

"Korsør Brandskole får ikke påbud om oprensning af PFOS"

Budgetreduktion på 115 mio. i 2022

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – Budgetaftalen indeholder budgetreduktioner på i alt 115 millioner kroner på driften. Alle dele af kommunen kommer til at bidrage til budgetreduktionerne. På anlægssiden er der enighed om, at der kan forventes anlægsprojekter for i alt maksimalt 400 millioner kroner i 2022 og 2023.

"Budgetreduktion på 115 mio. i 2022"

Mangel på affaldsbeholdere og el-skraldebiler

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – De globale huller i forsyningskæderne rammer den nye affaldsordning i Slagelse Kommune, som skulle være trådt i kraft den 1. maj 2023. »Vi kan ikke få de affaldsbeholdere, vi skal bruge, og flere af deltagerne i udbuddet har kontaktet os og sagt, at de ikke kan leve op til de betingelser, vi stiller, fordi de ikke kan skaffe de el-skraldebiler, som vi kræver,« lyder det fra…

"Mangel på affaldsbeholdere og el-skraldebiler"

Omfordeling af jord får Nordskoven til at vokse

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – »Vi har næsten fordoblet projektområdet på en gang samtidig med, at vi har fået skabt et sammenhængende område, hvor vi kan gøre plads til naturen. Det vil give Slagelse et nyt naturområde tæt på byen hurtigere, end vi troede muligt,« lyder det fra Klima- og Miljøudvalget.

"Omfordeling af jord får Nordskoven til at vokse"