Villum Christensen genopstiller til byrådet

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Læsetid: 2 min.

Slagelse News – Villum Christensen (LA), der er viceborgmester i Slagelse Kommune, genstiller til byrådsvalget til november – dog ikke som spidskandidat.

Det fremgår af Liberal Alliances hjemmeside, at Villum Christensen, der aktuelt repræsenterer Liberal Alliance som byrådsmedlem, og som i øvrigt er viceborgmester, at han genopstiller til kommunalvalget. Dog som nummer to på listen. Derudover stiller han op til regionsrådet.

Marcus Techow Danielsson er LA’s spidskandidat

Liberal Alliance i Slagelse Kommune har tidligere valgt Marcus Techow Danielsson (LA) som spidskandidat til det kommende byrådsvalg den 16. november 2021.

Han overtog dermed posten som spidskandidat fra viceborgmester Villum Christensen (LA), som er deres nuværende medlem af byrådet.

Nu har Liberal Alliance afholdt opstillingsmøde, hvor de har valgt den samlede liste og kandidaternes rækkefølge. Her finder man Villum Christensen som nummer to.

Villum Christensen er i øvrigt Liberal Alliances spidskandidat til regionsrådsvalget i 2021. Ved regionsrådsvalget i 2017 blev Egon Bo, der også bor i Slagelse Kommune, valgt ind som Liberal Alliances medlem af regionsrådet i Region Sjælland. Han har senere skiftet til Det Konservative Folkeparti.

Øverst: Viceborgmester Villum Christensen (LA). (Foto: Slagelse Kommune). RK/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.