Bredt borgerligt valgforbund klar til byrådsvalget

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Slagelse.News – Det Konservative Folkeparti, Liberal Alliance, Nye Borgerlige og Venstre har indgået valgforbund for at sikre de borgerlige stemmer i Slagelse Kommune ved kommunalvalg 2021.

I Slagelse Kommune har Det Konservative Folkeparti, Liberal Alliance, Nye Borgerlige og Venstre indgået valgforbund for at sikre, at de borgerlige stemmer bliver aktive. Det skriver vælgerforeningerne i en pressemeddelelse.

Ønsker en ny politisk ledelse og retning for kommunen

Det Konservative Folkeparti, Liberal Alliance, Nye Borgerlige og Venstre indgår valgforbund for at sikre borgerlige stemmer bliver aktive. Partierne er enige om, at de ønsker en ny politisk ledelse og retning for Slagelse Kommune, og at det skal være med en borgerlig borgmester.

Læs også: Valgforbund peger på Jane Dahl som borgmester.

Partierne ønsker blandt andet at udvikle og styrke erhvervslivets vilkår og at sikre lavest mulige beskatning af borgere og virksomheder. Samtidig vil de arbejde for en god og sund økonomi, der giver mulighed for at investere i fremtiden.

Partierne ønsker også at inddrage borgerne mere og at give mere frihed til den enkelte. Samtidig ønsker de en mere smidig forvaltning. Decentralisering og størst muligt ansvar til den enkelte bør være kodeord for de administrative arbejdsgange på rådhuset.

Afslutningsvist skriver de i pressemeddelelse, at kernevelfærd er at sikre gode vilkår for seniorer og de svageste borgere samt at skabe gode skoler og daginstitutioner, står der i pressemeddelelse.

De fire partier tager gerne imod flere i valgforbundet

Andre partier kan tilslutte sig det brede valgforbund, hvis de indvilger heri, og hvis de overordnede politiske mål kan forfølges.

»Vi i Venstre er utroligt glade for det brede valgforbund. Der er behov for at det brede samarbejde, ordentligheden og ansvarligheden kommer tilbage i byrådet, og det fundament ligger vi med det her valgforbund,« udtaler Knud Vincents fra Venstre.

»Vi konservative tror på, at vi med et så bredt valgforbund og en så stærk politisk vision har det optimale grundlag for at sikre en byrådsperiode præget af samarbejde, gensidig tillid og en god tone,« udtaler Jane Dahl fra Det Konservative Folkeparti.

»Vi er meget glade for det nye borgerlige samarbejde, hvor politik er i fokus,« fortsætter Thomas Vesth fra Nye Borgerlige.

»Liberal Alliance er glade for, at vi borgerlige partier har fundet fælles fodslag. Vi ser frem til, at de borgerlige stemmer kommer til at virke. Liberal Alliance er altid klar på at samarbejde og se fremad,« afslutter Marcus Danielsson fra Liberal Alliance.

Øverst: Fællesbillede af de fire spidskandidater til kommunalvalg 2021: Fra venstre mod højre er det Marcus Danielsson (Liberal Alliance), Jane Dahl (Det Konservative Folkeparti), Knud Vincents (Venstre) og Thomas Westh (Nye Borgerlige). (Foto: Pressefoto). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.