Kronprinsparrets Sociale Pris til Korsør-, Skælskør- og Slagelseindsats

Slagelse.News – »Social Drive Out er drevet af en af vores ældste sociale organisationer med mere end hundrede års socialt arbejde bag sig. Det er imponerende og til stor inspiration, hvordan KFUM’s Sociale Arbejde har brugt erfaringerne fra corona-pandemien til at nytænke deres sociale arbejde og fokus,« lødet det fra H.K.H. Kronprinsesse Mary.

"Kronprinsparrets Sociale Pris til Korsør-, Skælskør- og Slagelseindsats"

H.M. Dronningens program

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Slagelse.News – »Der er gode muligheder for at få et glimt af Dronningen under karretturen i Slagelse midtby ledsaget af Gardehusarregimentets Hesteskadron, ligesom der i Skælskør vil være mulighed for at se Dronningen i veteranbus gennem midtbyen,« lyder det fra borgmesterkontoret.

"H.M. Dronningens program"

Mangfoldigt program til Dronningens besøg

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Slagelse.News – H.M. Dronningen og kongeskibet kommer til Slagelse Kommune den 29. og 30. august. Besøgsprogrammet byder blandt andet på karettur eskorteret af Gardehusarregimentets Hesteskadron, en række besøg med fokus på innovation, fællesskaber, læring og festlige indslag herunder koncerter og en stor festforestilling.

"Mangfoldigt program til Dronningens besøg"

Dronningen: Det kan skyldes tankeløshed og uvidenhed

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Slagelse.News – »Det giver mig god energi til at forsætte min kamp for at sikre retssikkerheden på handicapområdet samt få ændret på den måde, vi ser mennesker med handicap på,« udtaler det genvalgte byrådsmedlem, der blandt andet er medlem af det nye Socialudvalg i Slagelse Kommune.

"Dronningen: Det kan skyldes tankeløshed og uvidenhed"