Dronningen kommer til Korsør med Kongeskibet

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Slagelse.News – H.M. Dronning Margrethe besøger Slagelse Kommune den 29. til 30 august, hvor Kongeskibet lægger til kaj i Korsør.

Hendes Majestæt Dronningen besøger Slagelse Kommune den 29. til 30. august 2022, hvor Kongeskibet Dannebrog lægger til Kaj i Korsør. Det oplyser kommunen i en kort meddelelse.

En unik mulighed for at vise kommunen frem

Den 29. til 30. august 2022 kommer Hendes Majestæt Dronning Margrethe til Slagelse Kommune i forbindelse med årets sommertogt med Kongeskibet Dannebrog.

Kongeskibet Dannebrog lægger til kaj i Korsør som en del af Dronningens sommertogt. Dronningen skal besøge Slagelse Kommune fra den 29. til 30. august, og det er et besøg som Slagelse Kommune ser meget frem til.

»Vi er naturligvis rigtig glade og stolte over, at Hendes Majestæt Dronningen kommer til Slagelse Kommune som en del af årets sommertogt. Det giver os en unik mulighed for at vise vores kommune frem, og vi glæder os til at lave et spændende program i samarbejde med Kongehuset, som viser bredden og de mange muligheder, vi har at byde på i vores område,« siger borgmester Knud Vincents (V).

Det endelige og mere detaljerede program for Dronningens sommertogt vil blive offentliggjort senere.

Tilføjelse den 9. aug. 22: Læs H.M. Dronningens program.

Øverst: Kongeskibet Dannebrog i København 2020. (Foto: Lisa Strachan / iStock). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.