10-års fødselsdag og indvielse af amfiteater og madpakkehus

Bemærk at festen foregår dels ved Flakkebjerg Skole og dels ved Hylleåsen. Flakkebjerg Landsbyråd er nu færdig med amfiteater og madpakkehus i projektet “Flakkebjerg skaber rum for fællesskaber”. Projektet er støttet af Nordea-fonden gennem “Her bor vi”-puljen. Flakkebjerg ligger tæt på Fodsporet og er nu et oplagt pausested på vejen. Program for Flakkebjerg Skole, Flakkebjerg Hovedgade 34, 4200 Slagelse: Kl. 10.00 Indvielse af amfiteater starter Kl. 11.00 Borgmester John Dyrby (S) klipper den røde snor…

"10-års fødselsdag og indvielse af amfiteater og madpakkehus"

16 fra Flakkebjerg Efterskole i finalen

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – Neel Krydsfeldt Vestergaard og Oliver Schwanenflügel er to af 16 elever fra Flakkebjerg Efterskole, der er med i finalen i den naturvidenskabelige talentkonkurrence, Unge Forskere. Derudover er et projekt fra Antvorskov Skole i Slagelse med i finalen.

"16 fra Flakkebjerg Efterskole i finalen"

Unge Forskere afvikles trods corona-krise

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Slagelse.News – I dag skydes Unge Forskere i gang som en digital turnering. Dermed går 50 talentfulde elever fra Region Sjælland, herunder Antvorskov Skole og Flakkebjerg Efterskole, ikke glip af muligheden for en bedømmelse i Danmarks største naturvidenskabelige talentkonkurrence.

"Unge Forskere afvikles trods corona-krise"