Solstrålehistorie om 1512 solpaneler i Flakkebjerg

Slagelse.News – »Fra kommunens side bakker vi op om Flakkebjerg og den forskning, der foregår, med den samarbejdsaftale, vi har indgået. Jeg kører forbi hver dag, og følger derfor byggeriet med stor interesse. Vi har brug for mere grøn energi, og jeg glæder mig til at se de resultater, der kommer ud af projektet, og hvordan de kan være med til at løse nogle af de udfordringer, der er med at kombinere landbrug og solpaneler…

"Solstrålehistorie om 1512 solpaneler i Flakkebjerg"

Købsaftale med Flakkebjerg Friskole

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – »Opbakningen og den store støtte vi allerede har fået fra både borgere og det lokale erhvervsliv understreger sammenholdet og viljen til at udvikle og understøtte vores lokalområde som et godt sted at bo, hvor vi tror på en fremtid med bosætning af unge børnefamilier,« lyder det fra bestyrelsen.

"Købsaftale med Flakkebjerg Friskole"

Solparken kommer til at ligge i Flakkebjerg

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – »Vi har brug for mere grøn energi – både her i Slagelse og resten af verden. Derfor er jeg også stolt af, at vi i Slagelse Kommune går forrest og lægger jord til forskning, som kan være med til at udvikle nye bæredygtige løsninger, hvor man kombinerer fødevare- og energiproduktion,« lyder det fra borgmesteren i Slagelse Kommune.

"Solparken kommer til at ligge i Flakkebjerg"

Skoleelever i landsfinale for Unge Forskere

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Slagelse.News – »Vores idé er nogle briller, hvor man kan sætte styrken til det, man skal bruge, så man ikke behøver at købe nye briller, hvis ens styrke ændrer sig,« fortæller Viktor Esmann, Clara Altenburg og Rouni Shoro fra Antvorskov Skole.

"Skoleelever i landsfinale for Unge Forskere"

16 fra Flakkebjerg Efterskole i finalen

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). Slagelse.News – Neel Krydsfeldt Vestergaard og Oliver Schwanenflügel er to af 16 elever fra Flakkebjerg Efterskole, der er med i finalen i den naturvidenskabelige talentkonkurrence, Unge Forskere. Derudover er et projekt fra Antvorskov Skole i Slagelse med i finalen.

"16 fra Flakkebjerg Efterskole i finalen"

Unge Forskere afvikles trods corona-krise

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). Slagelse.News – I dag skydes Unge Forskere i gang som en digital turnering. Dermed går 50 talentfulde elever fra Region Sjælland, herunder Antvorskov Skole og Flakkebjerg Efterskole, ikke glip af muligheden for en bedømmelse i Danmarks største naturvidenskabelige talentkonkurrence.

"Unge Forskere afvikles trods corona-krise"