Lukningen af rockerborgene forlænges

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Slagelse.News – Politiet forlænger forbuddet mod enhver adgang til Bandidos-relaterede klubhuse på Ringstedgade 229A i Næstved og på Flakkebjerg Stationsvej 10B i Flakkebjerg ved Slagelse.

Sydsjællands og Lolland-Falster Politi har besluttet at forlænge lukningen af to klubhuse i Næstved og i Flakkebjerg i Slagelse Kommune, som har tilknytning til Bandidos. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Flere voldsomme episoder med våben og bomber

Konflikten mellem grupperingerne Bandidos MC og NNV (Nørrebro og Nordvest, red.) har siden årsskiftet blandt andet vist sig ved flere voldsomme episoder i hovedstadsområdet og den nordøstlige del af Sjælland, hvor der er benyttet skydevåben, eksplosiver og brandbomber.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi besluttede den 28. januar 2021 at lukke to klubhuse i Næstved og i Flakkebjerg, som har tilknytning til Bandidos, da det blev vurderet, at der var en nærliggende risiko for, at konflikten kunne brede sig til politikredsen.

Lukningen skete af sikkerhedsmæssige årsager, da klubhusene potentielt kunne blive udsat for angreb til fare for de omkringboende.

Opholdsforbud forlænges i henhold til Rockerloven

Politikredsen vurderer nu, at betingelserne for lukningen af klubhusene stadig er til stede, og derfor forlænger Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi nu forbuddet mod enhver adgang til adresserne Ringstedgade 229A i Næstved og Flakkebjerg Stationsvej 10B i Flakkebjerg yderligere 14 dage frem til den 25. februar 2021.

Beslutningen om forbuddet er taget i medfør af lov om forbud mod ophold på bestemte ejendomme (“Rockerloven”).

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.