Ramasjang og Gas-Bi-Dua på sommerens Sørby Marked

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). Sangerinde og Ramasjang-vært Katrine Bille og Gas-Bi-Dua (Gasolin og Shu-Bi-Dua) er med på sommerens Sørby Marked. Dermed er der både musikalske underholdning for de yngste og “Rabalderstræde”, “Stærk Tobak”, “Langebro” og “Folkevognen” for de ældste.

"Ramasjang og Gas-Bi-Dua på sommerens Sørby Marked"

Uge 20: Musical i 80’erne og Dansk Melodi Grand Prix’ tegn

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). Nu er det blev tid til årets største og “Musicalforeningen Storebælts” første musical i Korsør. Vi lægger fra kaj med musicalen “Vi maler byen rød”. Det er en musical i 80’erne og Dansk Melodi Grand Prix’ tegn.

"Uge 20: Musical i 80’erne og Dansk Melodi Grand Prix’ tegn"

Kandis kommer tilbage til Sørby i 2019

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). Knapt er de ømme fødder forsvundet efter årets forårsfest med Kandis, før SIF-Venner, der står bag forårsfesten i Sørbyhallen, fortæller, at det populære danseorkester vender tilbage til Sørby i 2019. Sæt kryds i kalenderen ud for fredag den 29. marts.

"Kandis kommer tilbage til Sørby i 2019"

Kun i et stærkt fællesskab er der plads til forskellighed

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). »I et stærkt samfund gælder der lov, orden og tryghed for alle borgere,« siger justitsminister Søren Pape Poulsen (K). Han og Slagelse-byrådsmedlem Helle Blak (SF) mødes i en duel om parallelsamfund på Skælskør Bibliotek tirsdag den 17. april kl. 19:00.

"Kun i et stærkt fællesskab er der plads til forskellighed"