Lilholt Band indtager friluftsscenen på Sørby Marked

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 4 år siden.

Lars Lilholt Band bliver hovednavn på årets Sørby Marked lørdag den 2. juni. Det bliver med det ny album “Drømmefanger” i bagagen, men publikum kan også regne med, at høre de klassiske gamle numre.

Det er et af dansk showbizz’ mest erfarne navne, der bliver hovednavn på årets Sørby Marked, når Lars Lilholt Band indtager Friluftsscenen lørdag den 2. juni.

»For underholdningsudvalget er det lidt af en drøm, der er gået i opfyldelse. Vi har forsøgt at lave en aftale med Lars Lilholt i flere år og nu er det endelig lykkes,« jubler Martin W. Hansen, der er udvalgsformand, og fortsætter:

»Det er kæmpe stort for Sørby Marked, at vi kan præsentere så solidt et hovednavn igen i år. Vi tager det som en blåstempling af markedet, at Lars Lilholt Band og tidligere blandt andre Sanne Salomonsen, Infernal og Magtens Korridorer har lyst til at spille på Friluftsscenen.«

Lars Lilholt Band blev stiftet i 1983 og brød gennem på Roskilde Festival. Siden da har bandet solgt mere end 2,5 millioner albums. Frontmanden Lars Lilholt og guitarist Gert Vincent de eneste tilbageværende fra det oprindelige band, men yngre kræfter såsom Eddi Jarl, Mads Kjøller Henningsen og Lærke Lilholt er kommet til.

»De unge kræfter er med til at gøre bandet yderst vitalt, og Lars Lilholt Band er aldrig stivnet i “sådan plejer vi altså at gøre”. Hver eneste af de mange tusinde koncerter har været forskellige,« forklarer Martin W. Hansen.

Lars Lilholt Band
Lars Lilholt Band

Når Lars Lilholt Band besøger Sørby Marked, er det med det nye album “Drømmefanger” i bagagen. Publikum kan dog roligt regne med, at sætlisten også byder på de klassiske gamle numre.

»Mon ikke både “Cafe Måneskin”, “Kald Det Kærlighed” og “Onkel Christian” er med? Helt sikkert vil der gjalde et voldsomt “Hej Ho” ud i natten, når bandet nådesløst tamper hittet “Den Hvide Dværg”,« lyder meldingen fra bandets øvelokale.

Alle koncerterne på Sørby Marked er gratis, og Sørby Marked har allerede præsenteret blandt andre Die Herren og Leo Adolph som en del af årets program.

Markedet afholdes i år fra fredag den 1. juni til og med søndag den 3. juni, men traditionen tro starter det allerede torsdag den 31. maj med et stort reklamebanko i Sørbyhallen.

Se kalenderen: Lars Lilholt Band på Sørby Marked 2018

Foto: Lars Lilholt Band

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.