Ramasjang og Gas-Bi-Dua på sommerens Sørby Marked

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Sangerinde og Ramasjang-vært Katrine Bille og Gas-Bi-Dua (Gasolin og Shu-Bi-Dua) er med på sommerens Sørby Marked. Dermed er der både musikalske underholdning for de yngste og “Rabalderstræde”, “Stærk Tobak”, “Langebro” og “Folkevognen” for de ældste.

Sangerinde og Ramasjang-vært Katrine Bille

Det er et velkendt og elsket ansigt, der sørger for den musikalske underholdning for de yngste markedsgæster på Sørby Marked. Sangerinde og Ramasjang-vært Katrine Bille spiller sammen med sit band på Friluftsscenen søndag den 3. juni 2018.

Katrine Bille
Katrine Bille

»Katrine Bille har i en årrække slået sine folder på DR Ramasjang, hvor hun blandt andet har været med i “LilleNørd”,« fortæller Martin W. Hansen, der er formand for underholdningsudvalget og fortsætter:

»Det er blandt andet sangene fra tv samt Katrine Billes egne soloalbums, som hun vil spille på Sørby Marked.«

Aktuelt er Katrine Bille på DR Ramasjang, hvor hun sammen med Thomas Buttenschøn laver programmet “Luk op, luk i”, der handler om musik og følelser.

»Katrine har lovet, at hun også spiller sange fra det nye program, ligesom numre fra hendes nye soloalbum også er på sætlisten,« lover underholdningsformanden.

Efter koncerten, der begynder kl. 11.30, får store og små markedsgæster desuden mulighed for at hilse på sangerinden, der både står klar til at skrive autografer og få taget billeder med sine fans.

Gasolin og Shu-Bi-Dua i samme band: Gas-Bi-Dua

Fredag aften i Danseteltet er lagt i hænderne på musikken fra to af Danmarks største bands nogensinde.
Gas-Bi-Dua sørger for alle de elskede og udødelige klassikere fra Gasolin og Shu-Bi-Dua, når de spiller til markedsbal fredag den 1. juni 2018.

»Der er lagt op til noget af et gilde, når sætlisten byder på “Rabalderstræde”, “Stærk Tobak”, “Langebro”, “Folkevognen”. Ja, jeg kunne blive ved med at nævne hit efter hit, griner Martin W. Hansen og uddyber:

»En koncert med Gas-Bi-Dua er fællessang, svedige guitarsoloer og udødelige klassikere. Med andre ord, det bedste til dig og dine venner. Det er i hvert fald det, bandet lovede os, da vi bookede dem, slutter han.
Alle koncerter er som altid gratis, og Sørby Marked har allerede præsenteret blandt andre Lars Lilholt Band, Die Herren og Neighbours som en del af årets program.

[d12-plain]Markedet afholdes i år fra fredag den 1. juni 2018 til og med søndag den 3. juni, men tyvstartes traditionen tro allerede torsdag den 31. maj med et stort reklamebanko i Sørbyhallen.[/d12-plain]

Læs også: Lilholt Band indtager friluftsscenen på Sørby Marked


Foto: PR-foto

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.