Kandis kommer tilbage til Sørby i 2019

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Knapt er de ømme fødder forsvundet efter årets forårsfest med Kandis, før SIF-Venner, der står bag forårsfesten i Sørbyhallen, fortæller, at det populære danseorkester vender tilbage til Sørby i 2019. Sæt kryds i kalenderen ud for fredag den 29. marts.

»Kandis kan i 2019 fejre 30 års jubilæum, og det kommer selvfølgelig ikke til at ske uden et besøg i Sørbyhallen, hvor de har spillet mere end 20 gange i træk,« fortæller René Sørensen, der er formand for SIF-Venner og fortsætter:

»Billetterne til næste års fest er allerede sat til salg på sorbymarked.dk, og erfaringerne viser, at det er med at være ude i god tid, hvis man vil sidde på bestemte – gode – pladser.«

De 620 billetter til 2018-udgaven af forårsfesten blev solgt hurtigere end nogensinde og mange har måtte gå forgæves, når de har forsøgt at købe billet i løbet af foråret.

»Kandis er – trods mange år på bagen – stadig utroligt populære, og det er en fornøjelse for os som arrangører at kunne melde udsolgt år efter år,« forklarer Martin W. Hansen, der er formand for underholdningsudvalget i SIF-Venner og uddyber:

»De turnerer fortsat under mottoet: “Festen uden ende”, og det forventer vi bestemt også, at jubilarerne gør i Sørbyhallen i 2019,« slutter Martin W. Hansen.

Forårsfesten med Kandis i Sørbyhallen foregår fredag den 29. marts kl. 18.00-01.00, hvor dørene åbner kl. 16.30. Billetterne kan købes på Sørby Markeds hjemmeside www.sorbymarked.dk.


PR-foto: Kandis

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.