Stor sejr til Vemmelev Boldklub

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden).

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Korsor.News – Forårets start for Vemmelev Boldklub blev en træningskamp mod Svebølle. Begge klubber var ramt af corona, men Vemmelev vandt med 7-1.

Forårets start, for Vemmelev, blev en træningskamp mod Svebølle fra serie 4. Begge klubber var ramt af corona, og måtte stille med reservespækkede hold.

Vemmelev klarede bedst erstatningen på spillersiden og fik samtidig vist, at de har en god og bred spillertrup til forårets kampe. Det oplyser Vemmelev Boldklub i en pressemeddelelse.

Vemmelev vandt kampen med 7-1

Kampen, som blev spillet i Vemmelev, startede dramatisk, da Svebølle fik straffe efter bare 1 minut, hvilket hjemmeholdets målmand klarede i flot stil.

Vemmelev startede med et hurtigt og sikkert positionsspil, der gjorde, at Godsejeren efter godt sammenspil med de øvrige angrebs spillere kunne score til 1-0. Der var spillet i bare 3 minutter.

I det 12. minut gjorde Magnus Clasen det til 2-0, før Casper Bengtsson i det 20. minut, efter et flot contraspil, gjorde det til 3-0. Lukas Simonsen sluttede første halvleg af med at score, efter fint opspil, så den stod 4-0.

I anden halvleg faldt kvaliteten i spillet. Der var manglende præcision i afleveringerne og et langt lavere tempo i spillet. Men alligevel vandt Vemmelev også denne halvleg med 3-1 på andet mål ved Casper Bengtsson og et ved Mike Mayhøfer. Vemmelev vandt således fuldt fortjent kampen med 7-1.

Vemmelev Boldklub siger tak til sine sponsorer for stor imødekommen: MV Busrejser, Korsør Turist og Sydbank Slagelse.

Øverst: Vemmelev Boldklub. (Foto: privatfoto, Vemmelev Boldklub). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.