Netto med nyt butikskoncept i Vemmelev

Korsor.News – »Vi vil gerne skabe fremtidens discountbutik med afsæt i en mere rolig butik, der er kendetegnet ved et stærkt sortiment af kvalitetsvarer til discountpriser og stor friskhed. Vi vil i endnu højere grad indrette butikken efter kundernes efterspørgsel, som går mod markante frugt- og grønt-afdelinger og en enkel og nem navigering i butikken,« lyder det fra Nettos butikschef i Vemmelev.

"Netto med nyt butikskoncept i Vemmelev"

Danmarks Sejeste Idrætslærer er fra Vemmelev Skole

Korsor.News – »Jeg synes, det er en kæmpe anerkendelse af ikke bare mig, men også idrætsfaget. Det kan bare noget det fag. Jeg har altid vægtet relationen rigtigt meget. Man kan få motiveret eleverne, hvis man har en god relation. Og så er det vigtigt, at man selv går foran,« siger idrætslærer Jette Brostrup Jensen fra Vemmelev Skole.

"Danmarks Sejeste Idrætslærer er fra Vemmelev Skole"

Tre sportshaller afsættes til flygtninge

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse News – »Vi har alle fulgt med i rædslerne i Ukraine, så når vi bliver spurgt om, vi kan hjælpe, så stiller vi selvfølgelig op. Det er ikke sikkert, at vi får behov for at tage hallerne i brug. Men nu går vi i gang med at forberede os, så vi er klar, hvis det bliver nødvendigt,« lyder det fra borgmesteren.

"Tre sportshaller afsættes til flygtninge"