Stjålne plader foran hus med heroinrygere

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Korsor.News – Nogle mennesker i Vemmelev fik den ide at ryge heroin, mens de havde parkeret en bil med stjålne nummerplader foran huset.

Natten til torsdag blev der stjålet et sæt nummerplader fra en Citroën i Frølunde uden for Korsør.

I løbet af torsdagen fandt politiet frem til, at der holdt en bil parkeret ud for et hus i Vemmelev, og på denne bil sad de stjålne nummerplader. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Der blev pulset heroin blandt tyvegodset

På ejendommen traf politibetjentene en 46-årig mand uden fast bopæl og en 67-årig kvinde.

Da den 46-årige blev visiteret, fandt betjentene blandt andet en bilnøgle, som passede til den parkerede bil, og et betalingskort, der var stjålet ved et indbrud tidligere på dagen i Skælskør.

Derfor blev den 46-årige sigtet for indbrud, og da han havde 0,2 gram heroin og nogle ukendte piller på sig, blev han også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Der blev røget heroin på adressen, og betjentene ransagede derfor stedet. Her fandt de 2,2 gram amfetamin og 90 gram heroin. Den 67-årige kvinde blev anholdt kl. 19.05 og sigtet for salg af euforiserende stoffer.

Den 67-årige blev herefter taget med til politistationen, hvor hun nu bliver afhørt, og hun fremstilles i grundlovsforhør i retten senere fredag.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.