Netto med nyt butikskoncept i Vemmelev

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). 

Artiklen er opdateret for 1 år siden.

Korsor.News – »Vi vil gerne skabe fremtidens discountbutik med afsæt i en mere rolig butik, der er kendetegnet ved et stærkt sortiment af kvalitetsvarer til discountpriser og stor friskhed. Vi vil i endnu højere grad indrette butikken efter kundernes efterspørgsel, som går mod markante frugt- og grønt-afdelinger og en enkel og nem navigering i butikken,« lyder det fra Nettos butikschef i Vemmelev.

Nettos butik i Vemmelev er klar med det nye butikskoncept: Ny indretning, nye farver og et særligt fokus på frugt og grønt og nemme måltider. For danskerne efterspørger både det sunde og det nemme. Det skriver Netto i en pressemeddelelse.

Revitalisering af hele Nettos kendte butikskoncept

Det bliver en anderledes Netto, som borgerne vil møde, når de fra fredag den 16. juni 2023 går på indkøb i deres lokale Netto. Butikken på Borgergade 1A i Vemmelev åbner nemlig med Nettos nye butikskoncept, der skal løfte hele indkøbsoplevelsen. Butikken vil adskille sig fra en typisk Netto, idet både indretning og look-and-feel har fået et gennemgribende løft.

»Vi har ganske enkelt revitaliseret hele vores butikskoncept, som har fået en gennemgribende makeover. Kernen i vores nye koncept vil stadig være det, som man som kunder kender: Nemlig gode varer til de bedste priser. Men med vores 3.0-koncept vil vi i endnu højere grad gerne skabe butikker, som det er rart at være i for kunder og medarbejdere,« fortæller Braw Bakir, der er direktør i Netto.

Lækker look-and-feel og en særlig butiksindretning

Kernen i butiksoplevelsen vil tage afsæt i Nettos danske og skandinaviske rødder, og udover nye farver og mere lækker look-and-feel har den nye butik også en særlig indretning. Således vil frugt- og grønt-afdelingen spille en mere bærende rolle, ligesom conveniencevarer (færdiglavede eller delvis færdiglavede fødevareprodukter, red.) vil få sin egen sektion, så det er nemt for alle at finde de nemme måltider.

En anden ting der gør det nemmere at handle i den nye butik, er de nye betalingsmuligheder. Fremtidens Netto byder nemlig på Scan&Go, hvor man via sin smartphone selv scanner og betaler sine varer mens man køber ind. Man skal blot downloade Netto+ app-en og registrere sig, og så er man i gang. Det er nemt og hurtigt, og man slipper for at stå i kø ved kassen. Med Netto+ app’en kan man også se lokalt nedsatte varer og lave en indkøbsliste, som gør det endnu nemmere at handle ind.

Butikschef Tino Skovgaard Hansen glæder sig

Tino Skovgaard Hansen, der er butikschef, glæder sig meget til at byde kunderne indenfor i den helt nye butik:

»Vi vil gerne skabe fremtidens discountbutik med afsæt i en mere rolig butik, der er kendetegnet ved et stærkt sortiment af kvalitetsvarer til discountpriser og stor friskhed. Vi vil i endnu højere grad indrette butikken efter kundernes efterspørgsel, som går mod markante frugt- og grønt-afdelinger og en enkel og nem navigering i butikken. Det skal være behageligt at handle her, og på tværs af hele butikken vil man møde en styrket oplevelse, som vi håber, at kunderne vil tage rigtig godt imod,« forklarer han.

Nettos nyrenoverede butik i Vemmelev er en af i alt 174 butikker, som Netto enten bygger eller renoverer i 2023. Det er målsætningen, at samtlige Netto-butikker skal renoveres og forvandles inden 1. april 2024, så de står klar i det nye koncept.

Øverst: Pressefoto fra Netto (ikke i Vemmelev). (Foto: Netto). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.