Ældre kvinde i Vemmelev snydt af bedrager

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). 

Artiklen er opdateret for 1 år siden.

Korsor.News – Endnu en ældre kvinde er blevet ringet op af en falsk bankmand, som i øvrigt fik udleveret kvindens smykker.

I går eftermiddag blev endnu en ældre kvinde fra Slagelse-egnen ringet op af en mand, der udgav sig for at være fra banken, hvorpå hun blev snydt. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Kom for at hente den ældre kvindes smykker

Bedrageren fortalte, at hendes konto var ved at blive misbrugt, og at gerningsmændene også kendte kvindens adresse. Så nu risikerede hun også, at de kom og stjal hendes smykker.

Derfor tilbød den flinke “bankmand” at sende en mand ud for at hente den ældre kvindes smykker og hendes hævekort. Kort efter ringede det på døren, og den ældre kvinde udleverede smykkerne og hævekortet til manden, som hun troede var fra banken. Det var han ikke. Det var en bedrager, som stak af med kvindens ejendele.

Husk, at banken aldrig vil komme hjem til dig for at hente hverken kort eller smykker. Hvis der dukker en person op ved din dør, som du ikke kender, så luk ikke vedkommende ind. Og udlever aldrig dit betalingskort eller kode.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Hieronymus Ukkel / iStock). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.