Rallycodriver fra Slagelse bliver danmarksmester

(Artiklen er udgivet for omkring 7 år siden). 

Artiklen er opdateret for 7 år siden.

Rallycodriveren Jeannette Kvick fra Slagelse og Marco Gersager fra Rødovre har vundet Opel Corsa Cup. Samtidig har de vundet mesterskabet for lettere tunede biler under 2 liter.

Jeannette Kvick har haft en fantastisk rallysæson sammen med førstekører Marco Gersager. Hendes mål var at vinde Opel Corsa Cup i parrets Opel Corsa OPC, og det gjorde hun i fin stil. Cuppen var samtidig en del af mesterskabet for lettere tunede biler under 2 liter, og dette mesterskab vandt Jeannette Kvick også i overlegen stil.

Endelig var Jeannette Kvick og Marco Gersager med i Dansk Super Rally, som er det overordnede danske rallymesterskab, hvor alle køreres resultater tæller, og her blev de samlet nummer tre i deres 200-hestes Opel Corsa i baghjulet på biler med over 300 HK.

“Vi fik opfyldt drømmen om at vinde to mesterskaber, og så sluttede vi tilmed i toppen af det overordnede rallymesterskab,” siger en yderst tilfreds Jeannette Kvick.

Jeannette Kvick og Marco Gersager er lige nu i gang med at planlægge rallysæson 2018, hvor de gerne vil køre en del i udlandet, hvis budgetterne falder på plads.

Foto: Intercom

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *