Sørby Marked godt i gang med planlægningen

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Slagelse.News – Karl Herman’s Trio og Guitar Rebels klar til Sørby Marked, som afholdes fra den 30. maj til og med søndag den 2. juni.

Musikalske julegaver fra SIF-Venner og Sørby Marked

Det hele står i øjeblikket i juleriernes tegn, så SIF-Venner, der står bag Sørby Marked, har naturligvis også en lille musikalsk julegave klar.

»Vi er godt i gang med forberedelserne til næste år Sørby Marked. Det gælder naturligvis også på underholdningsfronten, hvor en del af programmet er på plads,« afslører Martin W. Hansen, der er formand for underholdningsudvalget.

Det første navn kom allerede ud for et par måneder siden, da det stod klart, at det lokale legendariske band “Karl Herman’s Trio” blev gendannet.

»Karl Herman’s Trio og Sørby Marked har en lang fælles historie, så det var ikke svært at sige ja til et besøg af dem, da de bød sig til,« griner underholdningsformanden og fortsætter:

»Vi ser frem til en fredag aften med et propfyldt dansetelt ligesom i de gode gamle dage.«

Fredag med hård rock i Danseteltet og på Friluftsscenen

Inden Karl Herman’s Trio indtager Danseteltet, sørger andre gode venner af Sørby Marked for underholdningen på Friluftsscenen, hvor der med garanti bliver rigeligt tråd og tryk på.

De gæve gutter i Guitar Rebels vender tilbage til markedets største scene, hvor de sørger for masser af guitar og velkendte toner fra den danske gigant Volbeat.

»Guitar Rebels har med deres troværdige Volbeat-kopi fået stor opmærksomhed, hvor det er blevet til koncerter i både ind- og udland,« fortæller Martin W. Hansen.

Hovedårsagen til den store succes, som Guitar Rebels oplever skal uden tvivl tilskrives frontmand Jimmy Thor. Der er ikke mange andre – hvis nogen overhovedet – hvis vokal er så lig Michael Poulsens ellers unikke udtryk.

Dermed er grundlaget på plads for at opnå bandets egen målsætning: Det skal være svært at høre, hvornår Volbeat stopper og kopien starter, skriver bandet selv i sin beskrivelse.

Forsanger står for underholdning i London Pub om lørdagen

Leo Adolph, der er forsanger i Karl Herman’s Trio, kan slet ikke få nok af Sørby Marked. Derfor vender han tilbage allerede lørdag aften, hvor han sørger for underholdningen i London Pub på Sørby Marked.

»Leo har de seneste år stået i spidsen for både dans og fællessang i pubben. Det er blevet en god tradition, som vi fortsætter i 2019,« fastslår underholdningsformanden.

Alle koncerter er som altid gratis, og Sørby Marked præsenterer løbende nye navne henover de kommende måneder.

Markedet afholdes i 2019 fra torsdag den 30. maj til og med søndag den 2. juni, men tyvstartes traditionen tro allerede onsdag den 29. maj med en stor reklamebanko i Sørbyhallen.

(Øverst: Guitar Rebels. Foto: PR / Sørby Marked).

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.