Slagelse Løber for den gode sag i Ringparken

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Artiklen er opdateret for 4 år siden.

Slagelse.News ─ Lørdag den 18. april afholdes “Slagelse Løber” i Ringparken i Slagelse nordby. Motionsløbet støttes af lokale virksomheder, og donationerne går direkte til Red Barnet Ungdoms arbejde i Slagelse.

Slagelse Løber er et motionsløb, hvor alle kan være med – ung som gammel. Der er både mulighed for at gå og løbe.

Der er to ruter, som man kan vælge imellem – 2,5 kilometer eller 5 kilometer. Der vil være mulighed for at få en chip med tidtager.

Virksomheder støtter en donation pr. deltager

Lokale foreninger i Ringparken er gået sammen om at afholde et stort motionsløb for alle borgere i Slagelse. Beboerne har arrangeret løbet i samarbejde med en lang række civilsamfundsaktører, men løbet er åbent for alle.

Motionsløbet støttes af lokale virksomheder i Slagelse. Alle donationer går direkte til Red Barnet Ungdoms arbejde lokalt i Slagelse. Blandt andet til en ny Læringscafe i Slagelse.

Beløbet, som virksomhederne støtter med, er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, men jo flere løbere, jo flere penge går der til den gode sag.

»Målet (en Læringscafe, red.) er at give børnene lyst til læring, kompetencer til at gennemføre en ungdomsuddannelse og bedre muligheder for at få det liv, de ønsker sig,« siger Anna Austring, der er projektleder i Red Barnet.

Læs mere på: slagelseløber.dk.

Det er gratis for børn op til 15 år, men det koster 25 kroner for voksne på 16 år eller ældre. Dertil kommer et gebyr på 12,50 kroner. Der kan også bestilles T-shirts.

Løbet afholdes lørdag den 18. april 2020 kl. 10.00. Start- og målområdet ligger ved Nordhuset på Albert Ibsensvej 1 i Slagelse nordby.

Red Barnet Ungdom blev dannet i 2003, med et ønske om at gøre verden mere børnevenlig. Det er en ungdomsorganisation, der aktivt engagerer unge mennesker over hele landet til at deltage i arbejdet for udsatte børn.

Opdatering: Der var tidligere anført et bestemt beløb, som virksomhederne ville betale pr. deltager. Det er nu rettet til, at virksomhederne støtter med forskellige beløb.

Øverst: Kort. (Foto: Slagelse Løber). RK/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.