Skolefodbold i Spar Nord Arena (Antvorskovhallen)

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – »Der er medaljer og pokaler til vinderne, ligesom der dystes om den store heppepokal, der er en meter høj,« fortæller Paw Nielsen fra B73 om cuppen på lørdag den 25. januar.

For femte år i træk afvikles Spar Nord Skolefodbold – indendørs i Spar Nord Arena (Antvorskovhallen) – med fodbold, samvær og DJ-musik. Det første stævne var i 2016. Det skriver B73.

Drenge- og pigeholdhold i aldersgruppen 4.- 9. klasse

B73 Slagelse Støtteforening, Spar Nord, Sportigan Klub & Erhverv samt de trofaste sponsorer er klar igen, når der afvikles skolefodbold lørdag den 25. januar 2020 kl. 08.30 i Spar Nord Arena (Antvorskovhallen).

»Der er medaljer og pokaler til vinderne, ligesom der dystes om den store heppepokal, der er en meter høj,« fortæller Paw Nielsen fra B73, der står for stævnet i samarbejde med John Juul Jensen fra Sportigan Klub & Erhverv og Spar Nord.

Der deltager drenge- og pigeholdhold i aldersgruppen 4.- 9. klasse. De indledende kampe starter kl. 08.30, og der er tale om knald- eller fald-kampe, enten som kvartfinaler eller som semifinalekampe, frem til finalekampene, der vil slutter sidst på eftermiddagen.

»Vi håber ikke alene på god og sjov fodbold på selve banen, men også at mange skoleelever, lærere og forældre vil møde frem og danne en god ramme om boldspillet,« slutter Paw Nielsen, der er til rådighed for yderligere informationer.

Læs mere på: www.sparnord-skolebold.dk. Eller kontakt Paw Nielsen på telefon 2077 8747 eller e-mail paw.nielsen@b73.dk

Øverst: Spar Nord Skolefodbold (arkivfoto). (Foto: Spar Nord Skolefodbold / Facebook). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.